איך לדבר עם עם הבוס החדש על הניתוח הקרוב של ?

mikigilad

New member
איך לדבר עם עם הבוס החדש על הניתוח הקרוב של ?

שלום לכולם ... בחודש ספטמבר יש לבני ביקורת במרפאת תל השומר ובו צריך להחליט לגבי ניתוח העברת גידים ובדיוק בחודש זה אני מתחילה עבודה חדשה עם היבט ניהולי כך שיש לי קושי גדול מתי ולכיצד לספר לבוס החדש על הבעית הקלפוד של בני מה עושים? תודה כנרת

פרלמנים

New member
ראשית, ברוכים השבים-מה שלומכם?../images/Emo13.gif

קודם כל, בהצלחה בניתוח. הרבה זמן לא הייתם כאן, אני שמחה שאתם מבקרים. בן כמה בנכם? כמה זמן התאוששות נדרש מהניתוח? האם בעלך עובד במשרה מלאה אף הוא, או שהוא יכול לסייע בתקופת ההחלמה והשיקום? וקרובי משפחה אחרים? אני מניחה שרצוי לספר מראש למעסיק על מה שצפוי להיות, אם כבר התקבלת לעבודה אז אני לא מאמינה שזה יסקל את תהליך קליטתך. אגב, האם יש לך ביטוח רפואי פרטי ?אולי יש הטבות של מטפלת צמודה במהלך השיקום? ערב טוב, ג'סיקה

mikigilad

New member
תודה על התמיכה

לא סיפרתי עד כה כי אני חוששת לדבר על העיניין (כאילו שאם לא אדבר אז הבעיה לא קיימת) גם אני וגם בעלי נעבוד במשרה מלאה ולכן זה באמת רעיון טוב להכין תכנית מסורת של תמיכה מהסביבה בכל מקרה כפיר בן שנה וחודשיים והניתוח הוא אמנם יום אחד אבל אם הבנתי נכון כפיר יצטרך להשאר עם גבס כחודש מקווה שלא הבנתי נכון את הרופא.... ולגבי הביטו רפואי איך אני יכולה לברר לגבי הזכויות הללו ? תודה על כל התגובות כנרת אמא של כפיר

אודונים

New member
חידוד

האם מדובר על הניתוחון להארכת גיד אכילס כמו שהרוב עברו פה או שמדובר על העברת גיד מצד לצד שזה סיפור אחר לגמרי שאלה נוספת מי מנתח? יום טוב שחר

פרלמנים

New member
הי כנרת

תמיכה, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן! יום אחד של היעדרות הוא סביר לגמרי בכל עבודה, על חשבון ימי החופשה. אגב, נסי לכוון את הניתוח ליום חמישי ואז תרוויחי סופ"ש שלאחר הניתוח בבית עם כפיר. ייתכן מאוד שכפיר יהיה עם גבס חודש-זה פרק זמן סביר לאחר ניתוח. האם הרופא שלכם הוא שינדלר? כפיר נמצא במסגרת כלשהי (גן, מטפלת,פעוטון)? האם תכננת להכניס אותו למסגרת בכל מקרה בספטמבר? כי הרי אתם תעבדו, אז אולי יוכלו לקבל אותו גם עם הגבס (רגל אחת או שתיים?) הרי גם ילד ששובר רגל או יד מגיע לגן עם גבס, לא? לגבי הביטוח הרפואי, אם יש לכם ביטוחים משלימים של קופות החולים (באיזה אתם?) אז שווה לבדוק אופציה של עזרה בנושא ה"סיעוד". ביטוח פרטי-ייתכן מאוד שלבעלך או לך יש ביטוח רפואי פרטי מטעם העבודה-שווה לשאול את המעסיק. (הבעייה שלפעמים קלאב פוט וכל מה שנלווה לו אינו נכלל בביטוח כי זה בעייה מולדת)... אולי אפשר "לקמבן" משהו? ג'סיקה

sigis7

New member
לצערי צדקת בנושא הביטוח הפרטי../images/Emo10.gif

מכיון שק"פ הינו בעיה מולדת, אין שום דרך להכניס את הנושא לביטוח, וכל ניתוח או טיפול רפואי שקשור לק"פ, לא מכוסה ע"י הביטוח,( אוף!!!)

mikigilad

New member
המשך ...

המנח הוא דר שינדלר ועד כמה שידוע לי הוא מנתח רק בימי שני כך ניצול שסופ"ש לא יבוא בחשבון... הניתוח הוא לרגל אחת והוא לשם העברת גידים . את הניתוח של גיד אכילס כבר עברנו. אנחנו בקופ"ח מכבי ויש לנו מכבי משלים ומכבי סיעוד אבל כמו שאמרתם כנראה שהוא לא יכסה לי את הטיפול בכפיר לאחר הניתוח בכל מקרה במהלך שבוע הבא אני אדבר עם הגן ונראה מה כן אפשר לעשות בנידון ... ולשאלה הכי קשה במה כרוך ניתוח העברת גידים? תודה על הכל לכוווווללללללםםםםם כנרת

mikigilad

New member
איזה גננת מדהימה...

דברתי עם הגננת ושאלתי מה הנוהל לגבי ילד עם גבס והיא אמרה שהוא מגיע כרגיל וזה מה יש.... איזה הקלה .... ושוב תודה לכולן על העצות הפרקטיות ... כנרת אמא של כפיר

אודונים

New member
במה כרוך ניתוח העברת גידים?

אנחנו עברנו את הניתוח הזה במרץ האחרון תומר בן שש וחצי הכי קשה זה השעות הראשונות אחרי הניתוח (פשוט כי כואב להם) למחרת הוא כבר הרגיש יותר טוב. שיחק הסתובב היה עסוק בעניינייו מבחינת לוח הזמנים: 6 שבועות עם גבס עד למעלה אסור לדרוך הסתדרנו מצויין עם כסא גלגלים וקביים מותאמים בגובה לתוך הבית והגן גם לנו יש גננת מדהימה שהכינה את הילדים ונתנה מקום לתומר לספר לפני הניתוח מה יעשו לו וקיבלה אותו יחד עם שאר המטפלות וילדי הגן בזרועות פתוחות כשהוא חזר ואז עוד חודש עם גבס עד מתחת לברך אז מותר כבר לדרוך במקרה הזה לא פנינו לביטוח לאומי אבל בניתוח הקודם עשינו זאת ובעקבות ועדה רפואית שקבעה שהילד היה "סיעודי" קיבלנו תשלומים אני זוכרת אמא אחרת מלפני שנתיים / שלוש (שחר של יום חדש) שסיפרה שהם קיבלו מטפלת צמודה לתקופה מסויימת יצא קצת ארוך אבל אני מקווה שעניתי ועזרתי ולו בקצת לילה טוב שחר

igalor

New member
דבר הכי יפה זה בתכון עצמי וכ-מובן אמת.../images/Emo189.gif

תיספר לו רק את האמת והכול יסתדר. הרי ניתוח גידים זה רק יום אחד (-: תפגין בטחון עצמי והכל ישתדר.

זהבה29

New member
../images/Emo24.gifהמון הצלחה בניתוח.

אני בעד שתספרי את האמת אבל בשלב הזה לא כעניין גדול אלא בעיקר שיהיה ניתוח ושתגייסי עזרה נוספת(אני מקווה שזה אפשרי) כדאי שתנסי לבנות תוכנית תמיכה מסודרת לפני עם אנשים שאת סומכת עליהם. בהצלחה בניתוח ובעבודה זהבה.

ק א סי

New member
אני לא חושבת שאת צריכה להיכנס לפרטים

מה בדיוק ולמה. יש בעיה אורטופדית ועוברים ניתוחון קטן. כל בוס נורמלי יבין ויקבל כזה דבר. להבדיל, אני מתחילה עבודה חדשה שבוע הבא ומקווה שהם יבינו שבאוגוסט כל אמא לילדים קטנים חייבת לקחת קצת חופש להיות איתם. אז אם אני מצפה שיבינו אותי, בטח שיבינו אותך.

11sarit

New member
תספרי מה יכול להיות..

תספרי הכי הכי גרוע הוא יפטר אותך ואז תביני שמדובר באדם חסר רגישות שבאמת עדיף שלא תהיי שם אני מאמינה שיהיה בסדר והוא יעריך את הכנות שלך ואולי אף תופתעי לטובה . אם לא תספרי זה יותר בעייתי

למעלה