איך לדובב את הבעלול ../images/Emo35.gif
אני נורא מנסה לדובב את בעלי שידבר ...אני יודעת שהוא חושב על הבת שלו ( להזכירכם , היא מגיעה לארץ לביקור קצר - שבוע , אחרי 5 שנים שלא נפגשו , היא בת 10 ). הוא סיפר לי על חלום שחלם על אביו ז"ל, הבת מנישואין קודמים ועל התינוק שלנו. ניסינו לפרש אותו ביחד. הוא מדבר איתי אבל...עצור...וכששאלתי אותו למה הוא לא מדבר יותר על הנושא...הוא אמר שאין לו מה להגיד...ואני יודעת שרצות לו מחשבות בראש בנושא. שתבינו...אני הכי מבינה והכי תומכת והכי הכל שאפשר...( באמת
) אבל זאת התמודדות שלו עם עצמו וכמה שהוא מספר...אני יודעת שעדיין זה שם בפנים... אני לא רוצה ולא מנסה ללחוץ עליו בנושא בשום דרך שהיא....אבל בכל זאת...מה אני יכולה עוד לעשות ? להגיד ?...או שכדאי לי לנהוג אחרת ? ואם אחרת...אז איך ? פוצצתי אתכם בשאלות...פעם ראשונה שאני מתמודדת אם שאלות כאלה... וגם רוצה להתנצל שאני לא מגיבה כל כך...אני עסוקה בימים האחרונים אבל אני קוראת את הכל בלילה....רק שאין לי כל כך ניסיון...ולא יודעת תמיד מה לענות......אני שמחה שאתם פה
אני נורא מנסה לדובב את בעלי שידבר ...אני יודעת שהוא חושב על הבת שלו ( להזכירכם , היא מגיעה לארץ לביקור קצר - שבוע , אחרי 5 שנים שלא נפגשו , היא בת 10 ). הוא סיפר לי על חלום שחלם על אביו ז"ל, הבת מנישואין קודמים ועל התינוק שלנו. ניסינו לפרש אותו ביחד. הוא מדבר איתי אבל...עצור...וכששאלתי אותו למה הוא לא מדבר יותר על הנושא...הוא אמר שאין לו מה להגיד...ואני יודעת שרצות לו מחשבות בראש בנושא. שתבינו...אני הכי מבינה והכי תומכת והכי הכל שאפשר...( באמת