איך לדעתכם האיחוד ישפיע על מלאני?

אל תהרגו אותי או משהו כזה, כן, אבל אני אגיד

את דעתי הכנה והאמיתי לאחר התלבטויות: אני לא בעד האיחוד../images/Emo70.gif מלאני נמצאת במקום הרבה יותר טוב ונכון לה לדעתי, אז בשביל מה../images/Emo35.gif זה הרי רק שיקולים של כסף. אני לא מאמינה שהיא באמת ובתמים רוצה את זה. ותגידו, אני יודעת שזאת הצתה מאוחרת, אבל עדיין... סיימון פולר הזה זה לא היוצר של "אמירקאן איידול"../images/Emo35.gif או אחד היוצרים... לא יודעת... השם שלא נשמע לי משהו מוכר.

Drowned World

New member
לא נכון דווקא ממש לא קשור

לא קשור לאן שמלאני נמצאת היום. היא אמרה שהאיחוד יהיה בשביל המעריצים להפרד כמו שצריך אני בתור מעריץ של הלהקה מראשית ימייה מאוד מתגעגע לבנות, כמובן שאחרי הפירוק המשכתי לעקוב אחריהן אבל זה קשה שכל אחת נמצאת בנפרד אני רוצה לשמוע את כולן בייחד זה הרבה יותר כיף ויש להן הרבה יותר אנרגיות ועוצמה בתור להקה מאשר לכוד

Natali Milano

New member
מסכימה איתך

חח מעניין אם מלאני תחזור לעשות את כל הסאלטות שהייתה עושה פעם ולפי דעתכם מה תלבש? שוב ספורטי או מה שהיא לבשה עד עכשיו?

Drowned World

New member
אני חושב שהם יקחו את זה הפעם לכיוון שונה יותר

אולי יעשו משהו בוגר יותר כי גם המעריצים התבגרו כבר צעירי המעריצים של הספייס היום כבר בני 18 כזכור לכם ספייס גירלס הייתה להקת נוער לתווך גילאי 9-14 משהו כזה אני הערצתי אותם מהסינגל הראשוון שיצא ב 96 כשהייתי בן 10 וואללה עברו 11 שנה מאז פשששש איך שהזמן עףףף לו חחחח

אני מקווה שלא ישפיע יותר מדי...

העיקר שיהיה לה כיף, ושתרגיש שם במקום. אבל כדי שהאיחוד יהיה מעניין, ויהיה לו ערך אומנותי כלשהו, אני באמת חושבת שהן צריכות לעשות משהו חדש, ולהראות שהן התקדמו. ואם תבצענה יחד, בדרך ספייסית, כמה להיטים מקריירות הסולו שלהן זה יכול להיות נחמד.

למעלה