איך לדעתכם היתה נראית

איך לדעתכם היתה נראית

הגרסה הישראלית ל"הישרדות"? אוקיי, זה קצת כוללני וסטראוטיפי, ואני מתנצלת מראש, אבל אני חושבת שעם כל יוצאי הצבא, השחצנות המאפיינת לדעתי רבים מהישראלים והנטיה של הרבה מהם לחשוב שהם יודעים הכי טוב, הדציבלים ורמות המתח היו זועקים לשמיים. כמו כן יש גם את אספקט ה"פראייר" שהוא מאד מרכזי בתרבות הישראלית, ואת התחמנות המפורסמת. מצד שני, הם לא היו מתרגשים מכל דבר קטן ויש את כל העניין של סולידריות ושל מכרים משותפים. מה דעתכם?

הליהוק האולטימטיבי:

מתנחלת וערבי / מתנחל וערבייה - באותה קבוצה כדי לראות איזה מתחים זה יצור. בחורה/ה דתי/ה - שיאבקו בין היתר עם סוגיית כשרות האוכל ועבודה בשבת. צפוני/ת. מישהו/י מהפריפריה. 2 יוצאי צבא- אחד צעיר מהסיירות ושחצן - ואחד זקן ומעצבן - ורצוי לשים איתם איזה משתמטת גאה שתעצבן אותם (גם אישה+גם לא עשתה צבא) עולה מרוסיה/מאתיופיה - בשביל הגיוון. הומו ולסבית. בקיצור אם היו מפיקים את התוכנית בארץ - היא היתה זועקת לשמיים מסטריאוטיפים.

אתה מרגיש שאין סטראוטיפים בתוכנית

המקור? מה לדעתך, ולדעת כולם, הקוים המנחים את המלהקים בעבודתם? אלו טיפוסים אתם רואים שחוזרים על עצמם כבר פעם שלישית?

alanis guy

New member
בוודאי ש

יש. קים הצעירה מסמבורו שהיא בדיוק כמו אליזבת מהעונה הקודמת. כולם טיפוסים שצורפו בכוונה. טיפוס שאני לא הכרתי (אולי כי לא ראיתי את העונה הראשונה) זה זה עם הקעקועים... הוא די חדש, אולי רק ויזואלית. ואם יעשו את הגרסה הישראל, אולי יעשו את בנגב? במקום אריה שאורב בלילה, אלה יהיו בדווים קיצוניים. :)

בנגב? הנגב המקום יחסית הכי שפוי

כרגע. אני מציעה שטחים/מרכז תל-אביב

alanis guy

New member
הקטע הוא אבל שזה לא הישרדות ב

חיים האמיתיים, אלא הישרדות בטבע. לא?

groovy chick

New member
יש את טיפוס הזקן הנודניק שהבהשרדות

הראשונה היה רודי, אח"כ ביבי ועכשיו הביוקנן הזה. יש גם בשבט של אית´ן (שכחתי את שמו) את קים שהיא מאד מזכירה את טינה, יש את השחור היצוגי - שתמיד מלהקים לתפקיד עצלנים כאלו ואוכלי חינם כמו ג´רוויס וההוא שאכל את הדובדבנים. ויש את הבחורות שהן כולן תואמות אליזבת´.

חוץ מהגיל, אני לא רואה במה קים

מזכירה את טינה. היא לא שאקלית בתחרויות הפיזיות, היא פחות משחקת את המשחק במובן של הבריתות וכו´. ובקשר לבנות, אליזבת´ היתה מתוקה אמיתית והיחידה מהצעירים שממש חיבבתי (כבר אמרתי שאני בדרך כלל מחבבת את המבוגרים יותר). אלה שיש עכשיו לא מזכירות לי אותה בכלל, אלא דווקא את רב הפוסטמות הצעירות של שתי התוכניות הקודמות.

אם כבר

אז טריסה מזכירה את טינה - האם הדרומית. אני מאוד אוהבת את טריסה, אגב, יש בה משהו מאוד הגון. גם בקים וגם באיתן. אני מעדיפה אנשים שמשחקים בצורה הוגנת על פני כל מיני כאלו שמפגינים יכולות פיזיות יוצאות דופן או תחמנים. סוזן

אני גם מחבבת את טריסה וקים

איתן עושה רושם בסדר, אבל לא התרשמתי ממנו במיוחד לכאן או לכאן עדיין. ואני מסכימה איתך - אני בעד אנשים הוגנים וחרוצים.

shirakl

New member
איזה שטות

כל הרעיון של המשחק זה התחמנות. אם ישחקו אותו בצורה הגונה זה יהרוס הכל (את כל המתח, כל האקשן...). הישרדות זה לא המקום המתאים להגינות, אלא דוקא להפגנת יכולות פיזיים וכוחנות, וכמובן ליצירת בריתות ולנסיון לגבור על האחרים, בלי שתופנה אליך תשומת לב רבה מדי. לדעתי איתן ממש נחמד, בקשר לקים ולטריסה - שתיהן די מעצבנות אותי (גם טינה עצבנה אותי כהוגן), בעיקר טריסה...

יש תחמנות ויש תחמנות

אם כבר, אני בעד תחכום. ומה לעשות שדווקא המבוגרים ואלו שמשחקים באופן "הוגן" יחסית משחקים את המשחק טוב. מה שסיילסברנדון ושאר שבט ה90210 עושים זה רחוק מלהיות מתוחכם או תחמני, הם סתם ילדים קטנים שבאים להשוויץ בזה שיש להם כוח.

shirakl

New member
לא אמרתי שסיילס וברנדון

משחקים את המשחק נכון, אבל אני טוענת שגם טריסה שעושה את עצמה הוגנת וחמודה כזאת היא לא ממש מה שהייתי קוראת לו שורד טוב...

shirakl

New member
היום

אשכנזי/לא אשכנזי זה כבר לא שוס... השוס הוא שאיזה ערבי יזכה... רק כדי שהוא לא ירגיש ששונאים אותו... ואני חושבת שאף אחד לא יצא מזה חי - ומי שכן, יצא עם איזה שגעון או מחלת נפש

Idan91

New member
לא.. גם זה כבר לא..

זה כבר קרה עם רנא רסלן במלכת היופי... אין טעם לחזור על זה שנית- במתכונת אחרת...

למעלה