איך לדעת מה האופק שלי באמת.

מכשפה

New member
איך לדעת מה האופק שלי באמת.

נולדתי ב-5.1.61,חיפה,ישראל.שני אסטרולוגים מוכרים עשו לי מפות לפי השעה 12 בצהריים, למרות ששעת הלידה לא מדוייקת, יכול להיות 12.30. הבנתי מהשניים שההבדל הוא- בין אופק טלה או שור. היות וקרו לי הרבה מקרים מיוחדים וקשים בחיי בתאריכים שונים, חשבתי שאולי ניתן על סמך התאריכים של המאורעות להחליט מהי שעת הלידה שלי, האם זה אפשרי?היות ואני מתעניינת במיסטיקה ומאמינה באסטרולוגיה, חשוב לי מאד לקבל כאן עזרה ממקצוען.תודה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי מכשפה, B-)

אם נולדת בישראל של שנות השישים, במרבית בתי החולים ישנם רישומים של שעות הלידה. פני לארכיון בית החולים ומסרי תאריך לידה ושם היולדת (כלומר שם אמך) ותקבלי תשובה. (לעתים הם דורשים סכום כלשהו עבור השרות) אולם אם לא נולדת בארץ או אין דרך לברר, אפשר באמצעות תכנת מחשב, אם יש לך טווח של עד שעה וחצי. לשם כך את זקוקה לתאריכים מדויקים של שמונה אירועים חשובים שאירעו בחייך, כאשר רצוי שיהיו ביניהם מרווחים של לא פחות משנתיים. (אולם זה האידיאל) אפשר גם פחות תאריכים ..... *נ.ב. ישנם אנשים שהצליחו לברר את שעת הלידה שלהם במשרד הפנים. אך בכל עיר בארץ יש נוהג אחר. יש מקומות שנענים לך וישנם מקומות, שישבעו לך שאין להם את המידע הזה. B-) ???? L&L TALYA

מכשפה

New member
נולדתי בארץ

היי נולדתי בארץ, בחיפה, פניתי לבית החולים ואין להם את מסמכי הארכיון. ניסיתי לפנות למשרד הפנים בחיפה, ונדמה לי שגם להם לא היה או שלא השגתי אותם. לא זוכרת.בקשר לשמונה תאריכים מדוייקים- נדמה לי שזה לא יהיה קשה עבורי, ואז- למי לפנות?אליך?מקווה שתמשיך לעזור לי, זה חשוב, תודה.

נסי שוב בארכיון של בית החולים קודם

כל. אישית אני לא מאמין גדול בשיטת 8 המאורעות, כי המאורעות בחיינו לא מתרחשים בצורה נקודתית אלא כתהליך, מה לעשות, אבל אשמח לראות איך טליה ידידתי עושה את הדברים.. :)

למעלה