איך להביא את הבנות זוג שלכם לרכיבה

laurie copans

New member
איך להביא את הבנות זוג שלכם לרכיבה

נשאלתי לא מזמן לגבי איך להביא נשים לרכיבה, לגבי WOMEN ON WHEELS WOW, נשים על גלגלים, קבוצה שאמורה למשוך יותר נשים לרכב. בנוגע לWOW, הקבוצה מתאימה לנשים עם קצט נסיון וכושר לפחות. בטיול האחרון היו קטעים לא קצרים שכמה נשים הלכו ברגל ואני חשבתי לפני הטיול שכך יהיה. אבל היו הרבה עליות, גשם והטיול היה כ-20 ק"מ - אז לא מפתיע שהיה קצט קשה אפילו שהן לא היו מתחליות. לגבי הניסון להביא את החברה לטיולים, אציין קודם כל כמובן שאני באה מכוון ההפוך - אני נסיתי כמה פעמים להביא את בעלי דני זקן לרכיבה ולא תמיד הצלחתי. אבל אני עדיין מושכת אותו החוצה לסיבוב בשכונה עם הכלבות שלנו. שמעתי מכל כך הרבה נשים, וגם מדני, שהטעות הכי גדולה היא הרצון להביא את הרוכבת החדשה לטיול ברמה גבועה על ההתחלה. דני אוהב להזכיר איך הבאתי אותו פעם ראשונה לטיול של בכל אופן הגולן של כ40 ק"מ. אולי טיול של 10 ק"מ באיזור שטוח היה יותר מתאים, אפילו על הכביש, לפעם הראשונה. ידיד טוב שאני רוכבת איתו (לא נזכיר שמות, אורי) הלך עם אישתו לצייד אותה כמו שצריך לפני הרכיבה הרצינית הראשונה והם קנו פדלים של קליפלס. אולי זה קפיצה מהר מידי למיים העמוקים. אני אישית, שמאוד אוהבת אופניים, הגעתי לקליפלס רק אחרי כמה שנים של רכיבה רצינית. דני גם מספר שזה עוזר אם לא נותנים לרוכב החדש להיות מאחור כל הטיול, תנו לו/לה להיות בקדימה ובעניינים. וצריך לזכור, לא לצפות מהרוכב/ת החדש/ה לאהוב לעשות טיולים ארוכים, אפילו אחרי כמה חודשים. יכול להיות שתרכבו ביחד רק בפארק בשכונה או בטיולונים כאלה. או אולי היא תבוא לשטח להפגש איתך שאתה בטיול של שבת אם הח´ברה ותעשו טיול קטן שם ואז תחזרו הביתה באותו. אני ודני עשינו את זה הרבה פעמים. טיול מאוד מאוד מומלץ לרוכבים חדשים עם קצת כושר כבר הוא הסיבוב של הר איתן, מעל בריכת סתף בהרי יהודה (לא רחוק מקיבוץ צובה). הסיבוב על שביל רחב, 8 ק"מ באורך, עם מסומן בסימון שבילים אדום, ועם לא יותר מידי עליות. לא מומלץ לפעם הראשונה על אופניים (יותר כדי בפעמים הראשונות על כביש שקט בשכונה) הנוף בטיול מאוד יפה. ויש גם את הבריכה שאפשר לרדת עליה במכונית (או על אופניים אבל הטיפוס בחזרה מאוד קשה) והכי כייף לבקר את חוות האזים ולטועם מהגבינה שלהם. תביאו יין גם! טוב, זה עשה אותי רעבה. בהצלחה ותספרו על נסיונות שלכם בטיולים כאלה! יש הרבה הרבה זוגות כמוכם! לורי

../images/Emo63.gifאת מעלה אצלי זיכרונות

כשהחלטתי להכנס לתחום ולרכוש אופניים, לא היה לי ספק שחברתי דאז ולימים אישתי, לא תשאר בבית. אז הלכתי לחנות של צבי ורכשתי 2 זוגות אופניים, 2 כסדות, 4 כפפות, ובקיצור הכל כפול 2. את הצעדים הראשונים עשינו יחד החל מרכיבות קצרות במגרש הביתי הישן - עמק הארזים האבוד, הצטרפות לקבוצה המתולוגית של לורי ואנה ועד רכיבה משותפת בתחרויות העילית של פעם, וכל השאר הסטוריה.

laurie copans

New member
|באלה היו הימים. אתה זוכר את קווין?

היינו כל הזמן עולים את נחל רבידה ביער ירושליים, שמזמן אי אפשר לעלות כי זה מוצף ויש יותר מידי בולדרים גדולים בדרך.

אופני כביש? ומי חשב על טכני?../images/Emo12.gif

עם זוג אופניים אחד ועם חוג רוכבים מצומצם היה לכולם ברור עם מי רוכבים, איפה ומתי. היום שוברים את הראש שעות מה עושים מחר!

למעלה