איך להגדיר קשר יזיזות בלי...

• פותח הנושא Inola
  • פורסם בתאריך

Inola

New member
איך להגדיר קשר יזיזות בלי...

לציין את זה במפורש? הייתי עם מישהי בקשר, אתמול בבוקר נפרדנו, הפרידה הכי טובה שהיתה לי... גם אחרי הפרידה עצמה המשכנו להתחרמן ולהתמזמז... בכל מקרה החלטנו לשמור על קשר, אמרתי לה שאני חושב שאנחנו יכולים להנות אחד מהשני גם לא בקטע הרומנטי. בכל מקרה, איך אני מציע לה קשר יזיזות בלי להגיד את זה במפורש? אני רוצה להציג לה את זה כקשר לא מחייב (אני אפילו מעדיף לא להשתמש במילה "קשר"). איך לעשות את זה?

Inola

New member
לא ממש...

אני יודע שקשה להבין את זה... אבל בכל זאת... וגם אם היא מטומטמת... תסביר לי למה... אתם לא היחידים שהתיעצתי איתם בנושא, אולי תסבירו לי למה לא...

דנה אא

New member
אולי אתה רוצה קשר יזיזות

והיא רוצה קשר ידידות וחברות אמיץ. אז אם הרצונות שלכם לא שווים, עצתי לך תרד מזה, שאם לא כן אתה סתם מניאק שמנצל את רצונה בקשר אחר.

תודה לך דנה..

גם אני ניסיתי לענות ככה אבל תראי למעלה מה יצא לי..

Inola

New member
לא הכל בחיים...

זה אהבה רומנטיקה וקשרי ידידות אמיצים... בזמן שדיברנו על הפרידה עדיין התחרמנו, נשארנו ביחד כל הלילה, ידענו שזה נגמר... בבוקר לאחר מכן היינו במיטה ביחד כמה שעות... אחרי שכבר החלטנו שזה נגמר ושאין סיכוי להמשיך, היא ממש פיתתה אותי, ואני פשוט מעדיף לא לפרט איך... והמשכנו להתחרמן גם אחרי זה... לא ממש התגובה הטבעית לקשר שהסתיים... נראה כאילו היא רוצה את זה גם, אז למה לא? תפסיקו להיות כאלה חסודים ושמרנים... היא בחורה מאוד פתוחה ומוכנה לנסות דברים חדשים...

וחבל שלא הכל בחיים..

אהבה ורומנטיקה.. החיים יכלו להיראות הרבה הרבה יותר יפים אם זה היה ככה..

דנה אא

New member
יכול להיות שהיא מאוד מינית

ויחד עם זה רוצה אהבה ורומנטיקה. זה לא סותר. ואז תזכור טוב שאתה מניאק אם אתה מנצל את רצונותיה השונים. אחרת בכלל לא מבינה את הקושי שלך בלהגיד לה שאתה מעוניין ביזיזות.

Inola

New member
היא מאוד מינית...

אבל שנפרדנו היא אמרה שהיא לא מוכנה לזוגיות...

מצד שני..

אולי זה באמת מה שהיא רוצה גם..
אני מציע שפשוט תדבר איתה ותגיד לה בצורה הכי ישירה ובלי לשקר שאתה לא חושב שאתם מתאימים לקשר רציני אבל אתה חושב שיכול להיות נחמד (אם היא מסכימה כמובן) שתמשיכו בקטע מיני בלבד. ולסיום אני יכול לאחל לך 2 דברים.. בהצלחה עם מה שאתה מחפש.. ודבר שני זה שאני מאחל לך להתבגר קצת ולהפסיק לחפש את כל הדברים הלא ממש חשובים בחיים ומקווה בשבילך שתתאהב ותהיה נאהב ואז תבין עד כמה הסקס הוא לא הדבר העיקרי בחיים. בהצלחה !

Inola

New member
בדיוק להיפך...

אני זה שחיפשתי (ועדיין מחפש קשר רציני)... אני לא מחפש רק זיונים, זה לא היה ככה איתה וזה לא היה ככה עם החברה הקודמת שלי... אני הייתי מוכן לבנות איתה קשר ארוך, היא זו שלא רצתה ולא היתה מוכנה, ובכלל לא חשבתי על לפתח איתה קשר יזיזות, אבל זה פשוט נראה כאילו זה מה שהולך להיות... אני עדיין מחפש קשר רציני, ושאני ימצא, אני לא יצטרך אותה... בלי קשר ליזיזות, הכימיה בינינו נהדרת, ככה שאני מנסה למצוא את עמק השווה בין ידידה ליזיזה...

עוד משהו קטן..

אחי..שאתה מדבר על עצמך תשתדל תמיד להוריד את האות יוד ולשים במקומה את האות אלף..ואני אתן לך כמה דוגמאות.. אתה רשמת-" ושאני ימצא, אני לא יצטרך אותה.." צריך לרשום- "ושאני אמצא,אני לא אצטרך אותה.." סתם לידע כללי גברבר..

Vdrums

New member
בוא נסכם את זה ככה.

אם יש בינכם כימיה, אז אתה תהיה איתה ותזרום ותוכל לכוון את זה ליזיזות הנכספת שלך. אם זה ילך זה ילך אם לא אז לא. אם הקשר בינכם היה טוב אז תדבר איתה, כנות זה אחלה דבר וזה מוביל לתקשורת טובה. מה אתה חושב שיש נוסחה שתהפוך אותה ליזיזה שלך? אתה טוחן פה מים.

רגע זה לא - X^2*P???

סתם נו, אני במצב רוח משונה היום. תזרום , תהנה, כל עוד היא בראש שלך ואתה בשלה, מה רע?

דנה אא

New member
אומרים ששום דבר לא קורה במקרה

ואם אתה ממגנט לחייך בחורות שלא מעונינות בקשר זוגי, אז יש משהו בתוכך שפוחד מקשר כזה. בכל מקרה, כפי ששוקו הציע , למה לא לדבר בפתיחות על הדברים וליישר את ההדורים.

Inola

New member
אני ממש לא ככה...

לפני שבועיים וחצי נפרדתי מבחורה שרצתה מאוד בקשר בינינו... והסיבה שנפרדתי זה לא כי אני מפחד מזוגיות, אלא פשוט כי זה לא היה זה... לא אהבתי אותה, והיה חבל לי להשלות אותה שהכל בסדר, אז סיימתי את זה... אני עדיין מחפש זוגיות... וגם עם האחרונה זה מה שחיפשתי... אבל היא לא.

daniella1980

New member
ואני מאחלת לך

שתבין יום אחד שמה שעושה לך טוב לאו דווקא עושה טוב לאחרים ולא כולם צריכים ליישר קו עם "הדברים החשובים בחיים" כפי שא ת ה רואה אותם. לגיטימי לחלוטין ששני אנשים ירצו בקשר כזה, זה לא אומר שהם לא בוגרים, ייתכן שזה רק אומר שהם יודעים מה הם רוצים ומה טוב להם לאותו רגע. ולמה אתם בכלל יוצאים מנקודת הנחה שהוא מנסה לעשות מניפולציה על הבחורה? משגעת אותי הראייה הכל כך חד צדדית שלא לומר שוביניסטית סקסיסטית הזו. בקיצור, די לשפוט, חיה את חייך כראות עינייך ותן לאחרים לעשות את אותו הדבר.

למעלה