איך להגיב?

snick

New member
איך להגיב?

אני עובד מעל שנה בחברת הייטק כתוכניתן DOT NET. התקבלתי לעבודה הזאת כי הבוס הוא "חבר". התגלה לי לא מזמן שהמשכורת הנוכחית שלי (אחרי העלאה שקיבלתי בחודש שעבר" נמוכה עדיין מהמשכורת של המשכירה של החברה. העבודה דורשת עבודה בשעות מטורפות כלומר לא פעם עבדתי יותר מ24 שעות רצוף וכמובן ימי שבת גם נכללים מדי פעם בעקבות "לחץ" של שיווק. בנוסף רציתי לצאת לקורס ניתוח מערכות מידע על חשבוני והחברה סירבה לזה, אך גיליתי שאותו "חבר" נרשם עם אשתו לקורס תכנות באותו מקום. אני ממש מבואס מהסיפור הזה ודיי מתקשה לעבוד כרגיל בחברה. שיחה איתו על הדברים דיי מעלה אצלי חשש שכן פתיחת הקלפים יכולה להביא לפיצוץ והרצון שלי זה לקבל את הפיצויים. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע, עידו

sigal111

New member
אז ככה:

א. תגיד תודה שיש לך עבודה, ועוד בתוכנה ב. אם הוא סידר לך עבודה אז הוא בכל זאת חבר ג. עם המצב של היום עדיף להשתדל להיות בסדר ולא לשבת למעביד על הוריד

Mr Boggy Man

New member
אממ

פיתרון הומוריסטי: שלח לו מכתבי נאצה. בדיוק פתחו אתר למכתבי נאצה אנונימים. חפש בזומביט (אני לא רואה! רק יצא לי לראות במקרה
) או שתשלח לו סתם אימייל אנונימי ותסביר לו את העניין. מניסיון זה עובד

snick

New member
תשובה מעניינת

אבל עבודה בתוכנה בחברה משפחתית ולא ממש מקצועית זה לא עושה לי את זה. יש לי שאיפות הרבה יותר מעצמי. חבר לא דוקר עם סכין בגב. ודווקא במצב של היום שמעביד יכול להרשות לעצמו לנצל עובדים, צריך לעשות משהו בנידון כי זו התנהגות לא אתית ובעלת אופי מגעיל ודוחה שעם קצת מבט לעתיד יכולה לחזור בבמורנג הרבה יותר מהנזק שאותו עובד ממורמר יעשה היום

snick

New member
דרך אגב

לא בטוח שהיית מרוצה עם המשכורת שלי שמעל שנה נסיון ב NET. אני עומד על משכורת של 5500 ברוטו

girl111

New member
אוי אתה ממש מסכן,ממש כואב לי הלב

5500 שקל... תגיד תודה שיש לך עבודה,יש אנשים שאין להם מה לאכול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

girl111

New member
צודקת!מרגיז אותי שיש אנשים כמוהו

אם מישהו היה מסדר לי עבודה במקצוע שלי הייתי אומרת תודה ושותקת גם אם היו משלמים לי משכורת מינימום.שיגיד תודה שבכלל יש לו עבודה במקצוע, והוא לא צריך לעבוד בעבודות אחרות או להיות במינוס רציני בבנק כי אין עבודה.

turrican

New member
ל-snick אתה חוצפן!!

יש אנשים שבאים הבייתה למקרר ריק ואתה בוכה על ה-5 ברוטו שלך. אם הייתי המנהל שלך הייתי זורק אותך לקיבינימט . שכחת באיזה פורום אתה נמצא?

doronmm

New member
זו דעתי

אתה צריך להתייחס למקום העבודה כמו אל כל מקום עבודה אחר. אל תלכלך על מקום העבודה הזה שמשלם לך בסוף החודש את המשכורת. לא טוב לך - חפש מקום עבודה אחר - אף אחד לא צריך לדעת על זה. לכשתמצא - תסביר לחבר שלך את מה שאתה מרגיש, ותסביר לו שהרקע הוא כלכלי / מקצועי ולא חברי, ושאתם יכולים להשאר חברים. בהצלחה.

liat111

New member
תשובה רצינית לשם שינוי

יש לך נסיון של יותר משנה ב .NET? מחפשים בשוק אנשים כמוך בנרות. אתה יכול לקבל משכורת גבוהה בהרבה מזו שיש לך היום, ובניגוד למה שכתבו לך אתה לא צריך להגיד תודה שאתה עובד. תוכל בקלות למצוא מקום חדש. אני מציעה לך להתחיל לחפש עבודה אחרת.

snick

New member
../images/Emo13.gif

תודה על התגובה, בכל זאת יש בפורום הזה אנשים נורמלים... כמו שאמרת אכן מחפשים אנשים כמוני בנרות, אבל באנגליה
בארץ לא מצאתי כל כך הרבה אפשרויות עבודה ב NET. אבל אני עדיין שולח קורות חיים. אולי בהזדמנות זו , אם מישהו מכיר חברה שמחפשת תוכניתן NET. (אתם יודעים את השאר)

liat111

New member
אני לא יודעת איפה אתה מחפש

אבל אני ראיתי הרבה מודעות. נסה באתר של jobnet, ב- http://www.hitechjob.co.il, בלוח הדרושים של נענע, חברות אאוטסורסינג (כמו יעל, טלדור וכו), בחברות השמה. יש מעט מאוד מתכנתים עם נסיון בתחום הזה, ולכן על כל מודעה שתראה אין הרבה מתחרים. בהצלחה.

snick

New member
שוב תודה :)

נורא מצחיק לראות חברה שמחפשת תוכניתני NET. ולגלות שהם רוצים אך ורק VB.NET ולא #C. הייתי אומר שזה משעשע :)

snick

New member
כמובן

ברור שאין הבדלים אבל החברות השמה עצמם לא מבינות את זה. ולכל ה PEASANTS שפה שאומרים לי לומר תודה... גם אני הייתי בשלב שהייתי מוכן להכל, ואני מקווה בשבילכם שתעברו את השלב הזה. רק שתדעו דבר אחד, כשיש מישהו בסביבה שמנצל, זאת לא הרגשה יותר טובה מחוסר עבודה. מקווה שתצאו מהצרות עין שלכם.

girl111

New member
יום אחד הגלגל יתהפך

ואתה תמצא את עצמך בחוץ עם הגישה שלך לעבודה, וטוב שכך! מפונק..

snick

New member
והגלגל סובב לו

בינתיים תשבי בצד בשקט ותחכי שהוא מסתובב ותגידי שכולם מפונקים??? אחלה רעיון, אולי תעשי מזה סטארט אפ? רדי מהקטע הנוראי שעלית עליו

dudil

New member
בשביל מה באת ושאלת שאלה אם ציפית רק

לתשובה שתסכים עם מה שאתה חודשב? אתה יודע מה? אתה באמת מקבל משכורת נמוכה, אתה נדפקת וכדאי לך לחפש עבודה חדשה. אז תעזוב את מה שיש לך עכשיו (אני בטוח שיש פה כמה עשרות שיקפצו להחליף אותך) וניפגש כאן עוד חודש כשתתחיל לשאול כיצד מקבלים דמי אבטלה ותבכה לנו שאין עבודה ואף אחד לא רוצה אותך. אתה באמת מפונק, אתה גם קצת מרושע לבוא לכאן כשכולם פה מחפשים עבודה כבר חודשים (ואני בטוח גם שרובם עולים עליך בהרבה ביכולת שלהם) ומצהיר שלא טוב לך, שהמשכורת נמוכה ואתה ממש מסכן, לא יפה לדרוך לאנשים על יבלות ואח"כ להתפלא על התגובה שלהם.

GhostIL

New member
למה משעשע ?

VB.NET היא בדיוק כמו CSHARP... החברה בה אני עובד מפתחת מערכות REALTIME וכל כולן כתובות ב- VB.NET

למעלה