Blue Potion
New member
איך להגיד בעדינות..
בזמן האחרון הוא נהיה פראי. חייתי. בקטע של סקס מהיר ואגרסיבי.
ולי זה לא מתאים....
אותי זה לא מדליק...
זה לא עושה לי את זה כשהוא שולח לי ידיים לתחתונים סתם משום מקום... מצמיד אותי אליו בכוח ומתחיל לנשק ולנסות להוריד את הבגדים...
אני אוהבת בעדינות...
עם נגיעות נעימות... ליטופים... חיכוכים... רומנטיקה... לחישות באוזן...
אני אוהבת להוביל אותו... ולהסביר לו מה עושה לי נעים... באיטיות...
הוא לא אוהב להיות מובל... הוא אוהב את זה פראי... חייתי...
ולא רק שאני לא אוהבת את זה... זה ממש מוריד לי... זה מייבש אותי ואז זה גם כואב לי... ואני עוצרת אותו... ואומרת לו שעכשיו עושים את זה בדרך שלי...
והוא חושב שזה כמו משחק כוחות... מי לוקח את השליטה מתי... הוא לא מבין...
הוא אדם טוב לב, מקסים, החבר הכי טוב שלי... אנחנו בזוגיות 3 שנים... ככה שסקס זה לא חדש... הוא יודע מה עושים...
אבל בזמן האחרון הוא כאילו קיבל סוויצ בראש... נהיה יותר אסרטיבי, אגרסיבי, חייתי... ניסיתי להסביר לו שאני לא אוהבת את החידוש הזה... והוא חשב שאני צוחקת איתו והוא אמר שהוא אוהב...
אני לא יודעת איך לדבר איתו על זה... איך להגיד לו בעדינות, בלי לפגוע... שכן, הוא טוב, והוא יודע מה הוא עושה... וכיף לי לעשות את זה איתו... אבל החידוש הזה, הפראיות הזו שכל כך מדליקה אותו... לי זה לא נעים...
ואני לא רוצה שיעלב... אני לא יודעת להגיד לו שלא בא לי סקס, כי לא בא לי סקס פראי... אני לא רוצה שיעלב...
איך להגיד בעדינות?
בזמן האחרון הוא נהיה פראי. חייתי. בקטע של סקס מהיר ואגרסיבי.
ולי זה לא מתאים....
אותי זה לא מדליק...
זה לא עושה לי את זה כשהוא שולח לי ידיים לתחתונים סתם משום מקום... מצמיד אותי אליו בכוח ומתחיל לנשק ולנסות להוריד את הבגדים...
אני אוהבת בעדינות...
עם נגיעות נעימות... ליטופים... חיכוכים... רומנטיקה... לחישות באוזן...
אני אוהבת להוביל אותו... ולהסביר לו מה עושה לי נעים... באיטיות...
הוא לא אוהב להיות מובל... הוא אוהב את זה פראי... חייתי...
ולא רק שאני לא אוהבת את זה... זה ממש מוריד לי... זה מייבש אותי ואז זה גם כואב לי... ואני עוצרת אותו... ואומרת לו שעכשיו עושים את זה בדרך שלי...
והוא חושב שזה כמו משחק כוחות... מי לוקח את השליטה מתי... הוא לא מבין...
הוא אדם טוב לב, מקסים, החבר הכי טוב שלי... אנחנו בזוגיות 3 שנים... ככה שסקס זה לא חדש... הוא יודע מה עושים...
אבל בזמן האחרון הוא כאילו קיבל סוויצ בראש... נהיה יותר אסרטיבי, אגרסיבי, חייתי... ניסיתי להסביר לו שאני לא אוהבת את החידוש הזה... והוא חשב שאני צוחקת איתו והוא אמר שהוא אוהב...
אני לא יודעת איך לדבר איתו על זה... איך להגיד לו בעדינות, בלי לפגוע... שכן, הוא טוב, והוא יודע מה הוא עושה... וכיף לי לעשות את זה איתו... אבל החידוש הזה, הפראיות הזו שכל כך מדליקה אותו... לי זה לא נעים...
ואני לא רוצה שיעלב... אני לא יודעת להגיד לו שלא בא לי סקס, כי לא בא לי סקס פראי... אני לא רוצה שיעלב...
איך להגיד בעדינות?