איך להגיד לו שאת לא מעוניינת

נעמייה

New member
איך להגיד לו שאת לא מעוניינת ../images/Emo35.gif

בחור מתחיל עם בחורה ברחוב / בספריה / בקולנוע / איפה שתבחרו... עכשיו - מהרושם הראשוני הוא לא נראה לה, והיא רוצה לסרב. האם עליה לומר לו שהיא פשוט לא מעוניינת, או שמא עליה לומר לו שיש לה חבר
חברה שלי טוענת שאם היא מרגישה שהיא לא מעוניינת במישהו שמתחיל איתה, אז היא תגיד לו שהיא פשוט לא מעוניינת בו. יש לה דיעה משלה והיא לא צריכה להתחיל לשקר בשביל אף אחד! ואני אומרת, להגיד שיש לי חבר, ככה זה הולך חלק והוא לא יוצא בהרגשה רעה. מה דעתכם

ברגע שאת אומרת לו..

שיש לך חבר..זה פשוט מושך אותו יותר.. את כאילו מראה לו ש"אם" לא היה לך חבר את בטוח היית הולכת איתו..
לכי תביני אותנו..

shellush

New member
מה פתאום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אם בחורה אומרת שיש לה חבר, אפילו שכל בגודל של פירור לחם צריך להבין או שהיא לא מעוניינת ומנומסת או שיש לה חבר ונגמר ענין - אבל בכל מקרה, אין מצב להתחיל איתה. ויאללה, NEXT. בכל מקרה זה רמז ל- 'קישטא, לך הביתה'.

חחח זה מזכיר לי את אחותי

אבל בצורה הפוכה. היא אישה עם נוכחות ויזואלית אדירה, ותמיד מתעלקים עליה במקומות בהם היא רוצה רק שקט. שואלים אותה: "אפשר לשאול אותך כמה דברים?" היא עונה: "תודה, לא מעוניינת". תגובה טיפוסית: "אה, בטח יש לך חבר". היא: "לא, אבל עדיין לא מעוניינת".
בכל אופן, גם אני לא בעד התנצלויות והתחנחנויות. אין מה לעשות, לא כולם ירצו אותי וגם לא כולן תרצנה אותו. אני לא צריכה להרגיש רעה ופוגעת, בגלל שאין לי עניין בגבר שזה עתה פגשתי במקום ציבורי [בייחוד במקרים שמתחילים אתי גברים בגיל של אבא שלי. לדעתי, זו מצווה להסביר להם שהם לא מחוברים למציאות]. מה שכן, לעולם לא אגיד: "אתה מכוער" או "איכסה עליך". כדי שלא ייצא בהרגשה רעה, אסתפק ב"תודה, אבל לא מעוניינת".

Sefy

New member
למה את לא דחית אותי ? ../images/Emo4.gif

לי היה דחיות מזוג אחר, כשבהן כמובן היה: יא מכוער אחד תעוף לי מהפרצוף אבל הכי אהובים עלי היו האחרונים: "נחמד מידי" "איכפתי מידי" "טוב מידי" ולפני אחרון היה "אתה מושלם בשבילי בהכל, אבל אני לא מחפשת (שבוע אחרי היא מודיעה לי שהיא מצאה מישהו בדיוק כמוני)" והאחרון היה "גנטלמני מידי" נו, שמעתם כאלה פעם ?

יש לי דיעה שונה

ברגע שאני קולטת שהבחור ממש לא הטעם שלי תמיד נפלט לי "יש לי חבר". אני חושבת שאם הבחור המאותגר חיצונית אזר את האומץ לגשת לבחורה ולנסות את מזלו- משפט כמו "לא מעוניינת" ישבית את הניסיונות הבאים להרבה זמן. אני מעדיפה לא לרסק למישהו שנראה אחלה בחור אבל לא הטעם שלי (קורה) את הביטחון העצמי. ואם הקטע של החבר רק עושה להם חשק לשבור את הקיר- אז תמיד אפשר להגיד שהוא מרוקאי עצבני..

נעמייה...שכחת אפשרות אחרת..(;

להגיד שאת לסבית..(בזה חברה שלי תמיד משתמשת..).. אני אישית בעד להיות כנה ולהגיד את האמת.. אם יש לך חבר..:) תגידי שיש לך חבר.. ואם פשוט את לא מעוניינת..(:) תגידי שאת לא מעוניינת.. (אל תדאגי..הוא כבר יתגבר..מתישהו..(;..)

Sefy

New member
אחחח... איזה כיף לאדום עכשיו...

הוא על כל הפנים שלך
ומגיע לך! זה אחרי איך שהפכת אותי לאדום אתמול!

born2b

New member
הצעות לשקרים אופציונלים ../images/Emo98.gif

אני באופן אישי מעדיף ישירות מנומסת על שקר מנומס (שמעליב הרבה יותר לדעתי) אבל אם כבר אתן משקרות (ואל תחשבו שאנחנו לא קולטים את זה כי אנחנו כן) אז למה להיות בנאלים? הנה כמה אפשרויות שגם יעשו את העבודה: אני נשואה אני לסבית יש לי איידס/סרטן ונשארו לי יומיים לחיות אני בדיוק יורדת מהארץ (הטיסה בעוד שעתיים) יש לי ארבעה ילדים אני נזירה בודהיסטית אני ממהרת להלוייה של בעלי החמישי

אני מאמין בכוחה של כנות.

אין טעם לשקר. כשהן אומרות את האמת, שבדרך כלל נשמעת כך, "תשמע, אתה כל כך משגע שלא נראה לי שאני אוכל לעמוד בזה", זה הרבה יותר טוב.

|הערת שוליים|

אני חוששת שלא יאהבו את זה כאן, אבל עלה כאן מוטיב של "לא להרוס לו את הביטחון, בלה בלה בלה...", ואני דווקא חושבת שזה צריך לעבוד לשני כיוונים. כלומר, יש סיבות לחוס על ביטחונו העצמי של צעיר לא נאה שאזר כוחות להתחיל עם אישה בפאב, אבל מצד שני, לפעמים יש לי דחף להוריד את האנשים לקרקע, כי חבל שימשיכו לחיות באשליה בגלל הנימוס שלי. דוגמא: לפני כחודש, ניגש אלי באופיס דיפו מישהו שיכול להיות אבא שלי, ולא שומר על כושר גופני כמוני (יעני, נראה כמו בטטה). אם זה לא מספיק, אז גם יש לו סימן של טבעת על האצבע, לא יודעת איך שמתי לב. ניגש ומתחיל לפלרטט אתי. אמרתי לו: "אתה לא חושב שזה ממש לא מתאים?". דווקא יש לי בן זוג, יכולתי להיעזר בו, אבל מה זה משנה, הרי גם בלי בן הזוג לא הייתי מתקרבת אליו. אז מה, לדאוג לא להרוס את הבטחון העצמי שלו? או להפך, שיתחבר למציאות? למה שימשיך סתם להביך נשים צעירות?

Sefy

New member
אני דווקא חושבת שעשית מעולה!

אפילו היית עדינה אליו!

shellush

New member
אני, עם כל הכנות שלי..

בוחרת שלא לענות בכנות במקרה של פלירטוטי רחוב ועונה שיש לי חבר. ויש לי סיבה למה אני לא כנה, כי אני לא יודעת מי הבן אדם ולמה הוא מסוגל כשהוא מקבל סירוב, ועם "יש לי חבר" אי אפשר להתווכח (בעצם, לפעמים הם כן מנסים להתווכח ולהגיד לי שאולי אני צריכה להיפרד ממנו, אלה מעצבנים במיוחד).

נעמייה

New member
אני לגמרי לא מבינה

בשרשור הזה קראתי, ולא פעם אחת, שאם את אומרת שיש לך חבר, יש כאלה שמתווכחים.. מנסים לשכנע.. ???? על מה אתם מדברים?! יש צורה להגיד דברים, יש את ענין האסרטיביות, יש שפת גוף, יש נימה.. צריך שהכל יתאים למה שיוצא לנו מהפה! כשאני אומרת למישהו שיש לי חבר, אין סיכוי שהוא יתחיל להתווכח
זה נאמר לו באסרטיביות ולא נותן לו פתח לויכוח.

shellush

New member
תראי...

לא קורה הרבה אבל קרה פעמים מספר שניסו לשכנע אותי למה הם מתאימים לי יותר מחבר שלי, וזה לא קשור לשפת הגוף שלי, זה ערבוב של עקשנות וחוצפה ישראלית. אני מאוד אסרטיבית כשאני אומרת "לא תודה, יש לי חבר" אבל כשהם נורא רוצים ונורא חצופים, אז הם מנסים...

למעלה