איך להגיד לידידה סיבה לדעתי למה זורקים אותה??

• פותח הנושא xer
  • פורסם בתאריך

xer

New member
איך להגיד לידידה סיבה לדעתי למה זורקים אותה??

שלום. סיפור אמיתי,בבקשה בלי תגובות סרקסטיות. יש לי ידידה,אחלה בחורה והכל,חכמה ויפה ומוכשרת,אבל מה? יש לה חזה ממש ממש פלטה (כמעט אין חזה בכלל) מפה ושם היא מתלוננת לי שבחלוף כמה זמן האנשים שאיתם היא יוצאת מפסיקים לגעת בה,כאילו אחרי כמה זמן היא אומרת שהם לא מגלים בה עניין גופני... ומפה ושם ציפורים לוחשות שמדובר בזה שבאיזשהו שלב הם לא נמשכים אליה בגלל שיש לה חזה מאוד מאוד מאוד קטן. ולי זה נראה כסיבה הגיונית,אבל היא אובדת עצות,אז איך אפשר להעלות את העניין הזה באופן שלא יפגע בה?

לא מעלים את העניין.

האפשרות היחידה שלה להתמודד עם קשקוש שכזה היא לעשות הגדלת חזה. יותר עדיף שהיא לא תשקול כזה קשקוש בכלל, ואם היא הגיעה לגיל המבוגר של 24 (אני מניחה שהיא בערך בגילך) בלי שהמחשבה הבשילה אצלה- גברים זו לא הסיבה ללכת ולשנות. בכלל. חוצמזה, כמה נשים\גברים אתה מכיר שלא מצאו אדם שישאר איתם זמן רב עד גיל 24? יש המונים כאלו, ולא לכולן חזה קטן ולא לכולם זין קטן. וגם מבין אלו שיש להן חזה קטן או זין קטן- יש לא מעטים שכבר נמצאים בתוך זוגיות, וזוגיות מוצלחת. אני בטוחה שתיתקל בחייך בנשים רבות שמערכות יחסים לא הצליחו להן למרות שהן משופעות, ותיתקל גם בחייך בנשים רבות מאותגרות שדיים- שמצליחות מאד בקרב המין הגברי. וחוצמזה, כמה גברים כבר "הפסיקו לגעת בה כעבור כמה זמן"? האם מדובר בסדרה של 10 אנשים? כי אחרת רוב הסיכויים שאתה סתם מנפח את זה, ואחד, גג שניים- הגיעו איתה למצב הזה, וגם לא בדיוק... בקיצור, תרגע, ותשמור על פרופיל נמוך בעניין הזה- ובכלל, אין טעם להזכיר לבן אדם מה המגרעות שלו אם אין לו איך לתקן אותן (וניתוח פלסטי הוא לא אופציה בעיני).

purplegiraff

New member
הרבה שטוחות אני מכירה

שיש להן גבר טוב ואוהב החייהן ובכלל לדעתי כמה שמבשילים וגדלים עניין המראה החיצוני מקבל משמעות קטנה והולכת וענינים אחרים כמו חיבור רגשי מנטלי, תחושת נוחות, וכ"ו מקבלים משמעות גדולה בהרבה..

whasuuuuuup

New member
לדעתי אתה מבלבל

בין הדיעה שלך והמציאות. אם גברים לא היו רוצים אותה בגלל החזה זה לא היה מתחיל המראה הוא הדבר הראשון אם נמצאים איתה כמה זמן ואז נפרדים כנראה שזה משהו אחר אולי במידת הבשלות שלה ביחסים אולי מידת הבשלות של האנשים שהיא בוחרת, אני לא יודעת, ממש לא שמעתי מספיק בשביל להתחיל לחשוב על זה אפילו. אבל ממה שאתה מתאר אני שואלת - אם זה אכן החזה למה היו איתה בכלל בהצחלה? זה אולי סיבה לא להתחיל משהו אבל שזה פתאום יפריע אחרי שכבר היו יחד? זה נשמע מוזר מאוד.

magenta73

New member
התשובה בגוף השאלה

"לדעתי". לדעתך זורקים אותה בגלל שאין לה חזה, יכול להיות, במציאות, שזורקים אותה מאלף ואחת סיבות אחרות. בכל מקרה, חזה, שלא כמו נגיד אופי תלותי/ניג'סי במיוחד אי אפשר לשנות, אלא אם כן מעורב בכך ניתוח פלסטי ולכן אין כל סיבה שתגיד לה משהו, מכיוון שהיא לא יכולה לשנות את חזה עימו היא נולדה... הגברים שהיו איתה, מהרגע הראשון הבינו שיש לה חזה "פלטה" כדבריך, ועדיין היו איתה, המגע - כפי שאתה מציין עם הזמן נעלם. איך אתה מסביר את זה? קודם הם ראו פמלה אנדרסון ופתאום תוך שבועיים ראו מחבת?... לא נראה לי. לכן - מאוד יכול להיות שמדובר בסיבה אחרת.ֿ וגם אם לא - כאמור - להגיד לה את זה א. לא יעזור, ב. יהיה חוסר טאקט משווע.

תבעיטי אותה!

או בטוקבקיסטית מדוברת: "תני לה בצ'יניים! תבעיתי אוטה! תזריקי עליה איזה צ'קית מים או תני לה בראש בזרנוק!" והתגובה שלא תאחר להגיע: "Y Y Y... איך אני עולכת לזרוק עלך עכשו איזה קבשה! תזהרי ממני, למה אני אנצך אותך עם הרפדית צ'לי!" :) :) :) (בוקר שיהיה לכן, לכם, אם יש הטיה ששכחתי... תתמודדו).

cheshire9

New member
החתולה מוסרת

שאף אחד לא זרק אותה עד היום .... למרות הגודל. או יותר נכון הקוטן ..... אני דרך אגב שוקל בעצמי ניתוח הגדלה. הייתי רוצה 20 ס"מ לפחות - מה לא מגיע לי ?

למעלה