איך להגיע לטלויזה ולעיתונות?

T LaDy

New member
איך להגיע לטלויזה ולעיתונות?

שלום, אני עוסקת בתחום של רפואה משלימה ואני רוצה להגיע לאחד התוכניות בקר בטלויזיה. בנוסף אני רוצה לפרסם מאמרים בעתונות. כל הפקסים ששלחתי והטפלונים לא עזרו. נודע לי שיש יחצנים שהם הקשר בין הלקוח והמדיה אבל זה עולה הון. הנושא חדש ומרתק ואני בטוחה שהם ימצאו עניין בו רק אם אוכל להגיע אליהם

oh yes

New member
כולם רוצים להופיע במבט...

ניסוח הודעה לעיתונות - ללא נסיון - הוא דבר קרוב לבלתי אפשרי. זה אפשרי אם יש לך משהו שהוא ממש פיצוץ, רלוונטי להמוני ישראל, או שאת פונה בעיניים בוכיות לגיוס תרומה. אני לא יודע מה כתבת בפקסים שלך, אבל את חייבת לקחת בחשבון שהכותרת והשורה הראשונה הן שחיבות לתפוס את העין. המילים: חדש, מהפכה, תינוק ועוד כמה, הן מילים תופסות. לכי על כותרת כמו: חייהם של עשרות אלפי תינוקות בישראל עומדים להתשנות... כאלה.
נ.ב. והתמידי. שילחי שוב ושוב, נדנדי ובקשי פגישות. חפשי מכרים של... המפיקות!

web4u

New member
טלויזיה ועתונות

מנסיון התמדה ועקשנות עליך לפנות לכל תוכניות הבוקר עם רעיון תוכנית של תכנים שביכולתך לתת ויעשירו את התוכניות. כדאי לפנות ישירות לחברות ההפקה של התוכניות השונות. לגבי העיתונות תנסה לראות את הכתבים העוסקים בתחום ושלח להם מכתבים השתדל שבמכתבים יהיה חומר מעניין ויחודי . מקומונים נס לאתר מקומונים שאין בהם פינה בנושא הרפואה האלטרנטיבית והצע להם את שרותייך סביר להניח שהם ישמחו לקבל אותך למערכת תמורת פרסום או ציון שמך ומס´ טלפון. ואם יורשה לי להיות אולי בנושא הבא משוחד כי זה תחום עיסוקי הקם לך אתר אינטרנט ובו פרסם כמה שיותר מאמרים בנושא והפנה את הכתבים והמפיקים אליו וזכור גם תשובה שלילית יכולה להשתנות. טוני ירון

למעלה