איך להגן

• פותח הנושא הל
  • פורסם בתאריך

הל

New member
איך להגן

יש לי שאלה,ילד שלי בן 11 ח' כול הזמן פותח וסוגר דלתות ומגרות מדי פעם הוא גם סוגר את האצבעות שלו ובוכה.מה עושים?אני משגיחה עליו כול הזמן אבל זה לא תמיד עוזר. איך אתן פתרתם את הבעיה?

חגית99

New member
ראיתי פתרון אצל חברה!!!

קליפס בטחון שמחברים לדלתות והמגירות ואז הילד לא יכול לפתוח את הארונות. היא רכשה אותם בשילב. חגית.

רות1974

New member
יש לרכוש בחנויות כל מיני מגינים

וסוגרים בטיחותיים למגירות ודלתות.

שמעתי שיש רכיב שמרכיבים על המסילה

של המגרה שגורם לכך שצריך קודם להרים קצת את המגרה ורק אז היא נפתחת, כמו הפטנט של שילב עם המגרות בשידות של משכל. ניתן לקנות את הרכיב באייס או בהום סנטר והא אמור להיות מאוד זול. אני לא יודעת איך הוא נראה ואיפה בדיוק מרכיבים אותו, אבל זה אמור להיות רכיב קטן ופשוט.

אפשר לקנות תופסנים..

ששמים אותם על הדלתות או על המגירות וככה כשסוגרים אותן נשאר מרחב לאצבעות/ידיים הקטנות לצאת ללא כל פגע. מכירה את הבעיה הזו מליאל...עשה לנו כמה התקפות
בגלל הבעיה הזו. שווה קנייה ! חוצמזה, ברוכה הבאה.... לא ראיתי אותך פה בעבר ....

יש כל מיני סוגרים

לי היתה פעם חתולה שפתחה את דלתות הארון, והיה לי מין סוגר מפלסטיק שמחבר בין שתי ידיות הארון.

ומתעלקת על השרשור לענייני בטיחות

מאיה בת ארבעה וחצי חודשים, לבנונית במיוחד. מותר לשים לה קרם נגד שיזוף? מותר להוציא עם בגדים קצרים (ולהשתדל לא לחשוף לשמש?) האם אתם נמנעים מלצאת מהבית בימים חמים במיוחד?

שירי - לד"ר פישר יש קרם

הגנה לתינוקות (בטח יש לעוד חברות), אבל מומלץ (או מותר) להשתמש בהם מגיל חצי שנה ואילך. ועוד דבר - עדיף לקנות מקדם הגנה במספר נמוך יחסית ולמרוח מספר פעמים ביום מאשר להשתמש בקרם הגנה בעל מקדם הגנה גבוה שיש בו יותר כימיקלים.

אה, ועוד דבר - הייתי ממעטת בחשיפה

לשמש בטח בגיל כ"כ קטן בבגדים קצרים. בטח לא לשמש האכזרית שיש לנו כאן בקיץ.

אני לא מאמינה במנעולים ותופסנים

אחרי שישבתי עם אופק והסברתי לה, ואחרי עוד כמה פעמים שנתפסו לה האצבעות (ממש לא הרבה), היא למדה לבד איך לפתוח ולסגור בלי לסכן את עצמה. הארון היחיד שאני עומדת על כך שיהיה סגור הוא זה עם חומרי הנקיון.

היידי מסכימה איתך ב-100%

אני מעדיפה להסביר למיקה שאסור ואולי לא כדאי ממש ככה כמו לילדה בוגרת שאסור ויתפסו לה האצבעות והיא תבכה היא מחייכת בחיוך ממזרי ומנסה שוב ואז אני שוב מיקה... לא כדאי לך תקבלי מכה ותבכי ואמא לא תוכל לסדר את הכאב הזה... בינתיים היא למדה איך לעשות את זה.. בלי להרוס אצבעות

הל

New member
תודה על כול התגובות../images/Emo24.gif

אבל הסברים לא עובדים פה,כנרא הוא עוד קטן-11 ח'. אחרי שאצבעות שלו נתפסו והוא בכה,אחרי 10 דק' הוא שוב הולך לאותה מגרה כאילו לא למד...

למעלה