איך להגר ועם מי לדבר (ושאלות גרין ק

tzachi58

New member
את באמת חושבת שיש כזאת ?

אולי תנסי לפנות דרך עיתון מקומי להכרויות וכאלה , אני לא מאמין שמישהו יפרסם את עצמו בכדי להתחתן ולקבל כסף , הרי זה לא חוקי ועליו להיות זהיר בעניין. נסי בדרכים אחרות ולא באמצעות רשימה שאינה קיימת ... בהצלחה !

ליאתA2

New member
אם אתם רציניים

לגבי חיפוש בן זוג (למרות שאני אישית חושבת שלהתחתן רק בשביל גרין קארד זו סיבה מאוד גרועה) תנסו באתרי היכרויות של יהודים כגון Jdate.com ו-Jcupid.com אולי יהיה לכם מזל ותפגשו מישהו לקשר אמיתי וכך תרויחו שתי ציפרים במכה אחת. מאוד לא מומלץ לכתוב בפרופיל שלך Looking for a guy for Green Card purposes...

sdineszi

New member
איך להגר ועם מי לדבר (ושאלות גרין ק

שלום, אני סטודנט בטכניון ועתודאי, ואני רוצה להגר לארה"ב אחרי שירותי הצבאי. אני לא מחפש רשיונות עבודה זמניים, אלא ממש הגירה. יש לי קרובים רבים בארה"ב (אבל לא מקרבה ראשונה) והם מוכנים לעשות הכל כדי לאפשר לי לעבור. הם יכולים לעזור במשהו? איך משיגים את הגרין קארד מלבד ההגרלה? לכמה זמן הדרין קארד תקף? כמה זמן מותר עוד להישאר בארץ לפני המעבר אחרי קבלת גרין קארד? הבנתי שכדאי לי לדבר גם עם עורך דין. האם ישראלי או אמריקאי? כמה זה צריך לעלות?

tzachi58

New member
אני לא רוצה לערער את בטחונך אבל

הסיכוי לקבלת גקין קארד הוא אפסי אלא אם כן אתה בן לבעלי אזרחות אמריקאית ומה עוד נניח ואתה מתעקש אין בעיה להגיש בקשה לקבלת גרין קארד אבל סביר להניח שידחו אותך. נסה בשיטה אחרת כגון הגרלה , נישואין לאמריקאית. יש עוד שיטה של ספונסר שיפ כך שהמעביד דורש אותך אבל ראשית כל המעביד צריך לשלם הרבה כסף ודבר נוסף צריך לשכנע את האמריקאים שאין כמוך ורק אתה מסוגל לבצע את העבודה עבורו ... לעיתים ניתן לקבל בשיטה זו אבל היא ארוכה וממושכת. דבר נוסף , על המעביד בנוסף לפרסם מודעות דרושים בעיתון ולהוכיח שאף אחד לא מתאים לו. אני מאחל לך בהצלחה - ואם אתה רווק נסה להתחתן !!!

למעלה