איך להודיע להורים שאני מעשן נרגילה?

sunrise2005

New member
איך להודיע להורים שאני מעשן נרגילה?

שלום. אני בן 17, ומעשן נרגילה כבר שנתיים וחצי. אבל תמיד שעישנתי זה היה מחוץ לבית, או בבית כשאף'חד לא היה... אבל עכשיו אני ממש באטרף של להכניס נרגילה הבייתה/לחדר. אבל עומד בפניי מיכשול רציני
. איך לעזאזל אני מודיע להורים שאני מעשן?!?! ועוד שאני מכניס כזה דבר הבייתה?!?! תודה לעוזרים.

forestdevil

New member
או בהדרגה או ב "בום ורוורס".

הדרגה, כולם יודעים... זה מתחיל טפטופים ב-ואו אבא, תראה איזו נרגילה קלאסית ויפה יש שם... או הייתי בפאב אתמול שמעשנים שם נרגילה וניסינו... דווקא נחמד. (שלא ירגישו שיש לך מה להסתיר, ואתה מספר להם הכל) חוץ מזה עוד שנה אתה בוגר ועושה מה בראש שלך... שיטת ה"בום ורוורס" (Boom & reverse) (המצאתי עכשיו) זה הולך ככה. "אבא, אמא! תקשיבו. אתמול גיליתי שלאחת מהבחורות שאני שוכב איתן באופן לא מוגן יש זיבה, ואחת אחרת נכנסה להריון. גם אחד מהבחורים שאני שוכב איתו לא ממש בריא, אבל איתו אני בד"כ עם קונדום. מעיפים אותי מבית הספר כי אני מעשן סמים בשטח בית הספר, אבל שתדעו שגם הזרקתי כמה פעמים וזה ממש כיף ולא כל כך נורא כמו שמספרים. התחלתי לעבוד באחרונה בתחנה המרכזית הישנה, כדי להרוויח כסף, זה אחלה כסף - רק 20 דקות אני עם איזה גבר עושה דברים שהוא מבקש ומקבל ממנו 100 שקל. אני שוקל ברצינות לעזוב את הארץ (עכשיו שמעיפים אותי מבית ספר) וללכת להתנדב באפריקה, לעזור שם לרעבים כי זה לא בסדר שלא עוזרים להם, וגם שמעתי שהם מתייחסים שם יפה לחברה שיש להם איידס, ואני קיבלתי תוצאות חיוביות בבדיקה". "טוב, האמת היא שאני פשוט רוצה נרגילה, סתם בילבלתי את השכל". בום, ורוורס. בהצלחה. (או שפשוט תקנה... וזהו)

sunrise2005

New member
חחח תודה.. כנס

חחח תודה על שתי העצות. אוקיי תראה... הבעיה שלי היא לא להגיד להם שאני מעשן. אמא שלי בעיקרון יודעת שעישנתי כמה פעמים (היא לא יודעת שבאופן קבוע) ודיברה איתי על זה פעם אחת וביקשה ממני להפסיק. מאז לא דיברנו על זה.... אבל עדיין אפשרי פשוט להודיע להם שאני מעשן וזהו. הבעיה היותר גדולה היא איך להגיד להם שאני מכניס את זה הבייתה?!?! האמנם זה לחדר, אבל... בקטע הזה גם אם אני אהיה בן 18 זה עדיין יהיה בעיה. כי זה בכל זאת בית של ההורים ולא שלי
ובנוסף גם יש לי אח קטן והם בטח לא ישמחו שאחי הקטן יחקה את אח שלו בענייןם הזה
יש לך אולי הצעה מה עושים במצב כזה??? נ.ב. לגבי סתם לקנות ולהכניס לחדר בלי לשאול - חבל על הכסף.. עלולים לזרוק לי אותה מהמרפסת בלי הכנה מוקדמת.... חחח

i am the pita

New member
פיתרון!!

אוקי, אז רק שתדעו שהורים הם לא כאלה מתוחכמים כשאני הכנסתי נרגילה לחדר שלי אמרתי להם שקנו לי את זה מתנה ( באמת קנו לי ליומולדת) ושזה סתם ליופי...מה שהם אל יודעים.....שאני משתמשת בה כמעט כל יום כשהם לא בבית זהו פשוט תגיד שזה ליופי ותדאג לנקות אותה כל פעם אחרי השימוש- זה גם טוב בשביל ההורים- לא ידעו שזה היה בשימוש וגם טוב לנרגילה- ניקיון זה תמיד טוב לנרגילה:) בהצלחה

yshavit

New member
בחור! אתה כבר בן 17!

תבוא להורים שלך כמו גבר ותגיד..אני ומשה ואיציק (שמות בדויים) הולכים לעשן נרגילה מחר בגינה. אני בכלל בספק שהם יהיו מופתעים, הרבה מאד ילדים כבר מתחילים לעשן בגיל צעיר של 13 או 14 (סחבק לדוגמא). ואם יש להם מה לומר תגיד שאתה יודע מה הנזקים אבל אתה כבר בן 17 וחצי! רבאק !אתה עוד מעט הולך לצבא!! ופשוט תגיד שאתה בוגר מספיק לקבל את האחריות על עישון נרגילה. בהצלחה.

למעלה