איך להזיק לחתולי רחוב

ליהיא2007

New member
איך להזיק לחתולי רחוב

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=... זאת רשומה של משתמש בשם tenen, שמשתתף גם בפורומים תמימים באינטרנט כגון בליינדייט , פורום כלבים, ותראו מה הוא כתב שם, מניפסט מאוד מזעזע, הזדעזעתי קשות... והוא מאוד מקובל ואהוד בקרב חברי הפורומים בהם הוא משתתף. כולם עברו על זה בשתיקה ומחזיקים ממנו. אני בהלם... לא כדאי להעביר זאת להנהלת הפורומים לטיפולם? יש פה התחלה של פשיזם נגד חתולי רחוב. משהו באמת מזיק.. הוא מסתובב ובחתימה שלו יש קישור לרשומה הזאת.. במקום עידוד הומנטריות כלפי בעלי חיים , מישהו עלול להכנס לחתימה שלו ולהכנס למניפסט שטיפת מוח נגד החתולים.. מי יודע כמה קיבלו רעיונות ואולי אף עשו זאת מאז שקראו את הרשומה הזאת. מזעזע! צריך לעשות משהו נגד היטלר הזה יש בתוכן מידע בלתי חוקי, אשר מהווה עוולה ומעודד התנהגות לא הומניטרית, ופוגע בקיומן של בעלי חיים באשר הם. התוכן לא הולם, וכולל חומר גזעני בדומה לפאשיזם. מעודד להתעללות עקיפה בעלי חיים. ופוגע ברגשות ציבור הדואג לחתולי רחוב. מה עושים ? יש פתרון לאדם כזה? לאפשר לו להתהלך עם הרשומה הזאת בחתימה שלו? אנא טפלו בזה או הפנו לגורם המתאים לכך!

יiיi

New member
להיה היקרה,

אדרבה הוא קורא לא לפגוע בחיי החתולים בכל מחיר, אלא רק למנוע את האכלתם בדרכים המפריעות לחיי השכנים והסביבה. אולי כדאי לצטט את דבריו מסוף הפוסט שלו: "בהצלחה לכולם, וזיכרו, בשום שלב אין לפגוע או להעביר חתולים ו/או לעבור על כל חוק אחר במדינת ישראל" גם בשאר חלקי הפוסט הוא חוזר שוב ושוב על המנטרה הזו.

וונילה31

New member
לא על זה התרעומת

אלא על ההצעה בנוגע "להתמודדות עם מאכילים חסרי אחריות" - לפזר חול על האוכל ולהניח את הכלי מים הפוך בכל פעם שעוברים לידו. לגבי השאר אין ויכוח.

wish you well

New member
אוי ואבוי!

אני מזועזעת, מחזקת את דבריך
. צריך להעביר לטיפול של גורמים מתאימים!!!

לא מבין מה הזעזוע

הוא לא קרא להמית חתולים, רק לא לשים להם אוכל ולעשות להם עיקור. בערים מסוימות בעולם יש חוק שאוסר האכלת יונים כי זה גורם להתרבות שלהם. אותו הדבר עם חתולים.

tenen

New member
תודה, סוף סוף קול שפוי...

אנשים לפעמים אינם מפרשים נכונה את מה שאני כותב

lovlyone1

New member
אתה רץ לכל מקום לראות מה

כותבים עליך?? תתבייש. ותוריד את החתימה המזעזעת שלך.

tenen

New member
את לא מסוקרנת לדעת מה כותבים עלייך?

גם לי מותר להיות סקרן :)

lovlyone1

New member
העניין הוא שאליי לא מקושרים

רעיונות ודעות מזעזעים. ולעיתים תתפלא אדם שסקרן אובססיבי מראה על בעיה..ולא אפרט מספיק בפורום חתולים נכנסת ונהנית.

אני מאד אוהב חתולים, ובין השאר גם רחוב

אבל מה שהוא מציע כאן בכלל לא נורא.. חתולים יודעים להסתדר בעצמם, הם לא צריכים בני אדם שיאכילו אותם. אני בהחלט יכול להבין את הדיעה שלו ולמה הוא לא אוהב את זה והוא גם צודק לגמרי. אין שום דבר רע במניעה של האכלת חתולי רחוב, וזה כל מה שהוא מציע. לא יותר.

ליהיא2007

New member
יש הבדל בין מניעת ההאכלה

לבין לזרות אוכל ולשפוך את מיכל המים בזדון עם אג'נדה מרושעת העומדים מאחורי המעשים הללו.

למה?

תארי לעצמך שכל תושבי השכונה היו משתמשים בפח הזבל שמחוץ לבית שלך? כל יום הוא היה מתמלא והזבל היה נשפך ממנו למדרכה. בעיקרון זה חשוב שזרוק זבל לפח נכון? אבל זה עדיין לא בסדר שעושים את זה לפח שלך.

אוי נו

אל תהיי מתחסדת יפת נפש. אם היית כל בוקר מוצאת ערימת זבל מחוץ לבית שלך היית מתעצבנת די מהר, בלי קשר אם זה בכוונה או לא.

ליהיא2007

New member
יותר מלוכלך

כשהאוכל זרוק על הרצפה והמים נשפכים עד כדי עיסת בוץ אם כבר יש אוכל עדיף שיהיה בתוך קיבה ולא בחוץ במדרכות זה מביא ג'וקים ועכברים זה שאתה מתעצבן מזבל זה לא אומר שכולם כמוך עצבנים. פשוט אתה עצבני ואתה צריך לקבל תרופות בצבע כחול וורוד

ליהיא2007

New member
ואני לא אוהבת כדורגל

למה אתה חושב שזה אמור לעניין אם אתה אוהב זבל או לא בפתח הבית שלך? אכפת לי מחתולים לא ממך

למעלה