dafnaf two sheds
New member
איך להחביא עדשים טחונים בסיר פתיתים?
שלום,
הבת שלי בת שנתיים, מאוד מאוד בררנית כשזה נוגע לאוכל. אחד הדברים היחידים שהיא מסכימה לאכול זה פתיתים. אני מצליחה להחביא בפנים דלעת באופן הבא:
מגרדת את הדלעת על החורים הכי דקים בפומפייה ומטגנת אותה. כשהיא רכה אני מוסיפה את הפתיתים, מוסיפה מים לפי הכמויות שכתובות על השקית והדלעת ממשיכה להתבשל יחד עם הפתיתים.
אני רוצה להוסיף עדשים כתומים לתוך הפתיתים כדי להוסיף חלבון.
ניסיתי לעשות את זה באופן הבא:
חתכתי דלעת לקוביות, ובישלתי אותה במים יחד עם חמש כפות של עדשים כתומים, למשך 20 דקות. סיננתי את המים והעדשים נהיו לבנים, נראה כאילו נשאר מהן רק הקליפה (?). טחנתי את הדלעת עם העדשים עם בלנדר מוט, והכנסתי לסיר עם קצת שמן. ואז הוספתי את הפתיתים (חבילה שלמה) והכנתי כמו שפירטתי למעלה.
הבעיה היא שזה יצא לא ממש טעים, ועם מרקם מאוד מוזר (כנראה הוספתי יותר מדי עדשים) והבת שלי לא ממש הסכימה לאכול את זה.
יש דרך נכונה יותר להוסיף פנימה עדשים כתומים טחונים?
תודה!
שלום,
הבת שלי בת שנתיים, מאוד מאוד בררנית כשזה נוגע לאוכל. אחד הדברים היחידים שהיא מסכימה לאכול זה פתיתים. אני מצליחה להחביא בפנים דלעת באופן הבא:
מגרדת את הדלעת על החורים הכי דקים בפומפייה ומטגנת אותה. כשהיא רכה אני מוסיפה את הפתיתים, מוסיפה מים לפי הכמויות שכתובות על השקית והדלעת ממשיכה להתבשל יחד עם הפתיתים.
אני רוצה להוסיף עדשים כתומים לתוך הפתיתים כדי להוסיף חלבון.
ניסיתי לעשות את זה באופן הבא:
חתכתי דלעת לקוביות, ובישלתי אותה במים יחד עם חמש כפות של עדשים כתומים, למשך 20 דקות. סיננתי את המים והעדשים נהיו לבנים, נראה כאילו נשאר מהן רק הקליפה (?). טחנתי את הדלעת עם העדשים עם בלנדר מוט, והכנסתי לסיר עם קצת שמן. ואז הוספתי את הפתיתים (חבילה שלמה) והכנתי כמו שפירטתי למעלה.
הבעיה היא שזה יצא לא ממש טעים, ועם מרקם מאוד מוזר (כנראה הוספתי יותר מדי עדשים) והבת שלי לא ממש הסכימה לאכול את זה.
יש דרך נכונה יותר להוסיף פנימה עדשים כתומים טחונים?
תודה!