איך להיות קצין טוב:

mynameisjone

New member
איך להיות קצין טוב:

עשה הכל על מנת שמפקדך יהיה מאושר והעבודה תתבצע ללא דופי גם אם זה כולל לשקר לפקודיך ולשלול את כל זכויותיהם הבסיסיות, תמיד תוכל להמציא איזה סיבה אח"כ. אל תשכח לאמלל את פקודיך ולהתעלל בהם תקופות , פן יפצו את פיהם או יגידו מילה שלא במקום, אם יעשו כך אל תשכח להעביד אותם ללא הפסקה ולשלול את כל חופשותיהם, כדי שלא יהיה להם זמן לתקשר עם העולם החיצוני או זמן לחשוב על איך למרוד. אם פקודיך יגיעו למצב גרוע מאוד, והם במצוקה קשה עד מאוד, תמציא משהו ותשלח אותם לכלא, שם כבר ילמדו אותם שלחייל אסור להיות במצוקה, והוא חייב לבצע את עבודותו לא משנה מהן בעיותיו. אם זה עדיין לא עוזר, אל תשכח לשלוח את החייל לקבן כדי שיוריד לו פרופיל וידפוק לו את החיים, תמיד תוכל לקבל חייל חדש ......

סרן ע

New member
עצוב מאוד

שזאת התפיסה שלך לגבי קצונה. אני מניחה שפשוט נפלת על מפקד לא משהו. אני 6 שנים בצבא היו לי לא מעט מפקדים והרבה יותר חיילים. רובם חברים אישים שלי עד היום (1 היה חבר שלי - במובן הרומנטי ) היו לי קצינים שאני אעריץ כל חיי (לפני שאתם מזלזלים אני אומר שהיום כל מי שהשתחרר הוא בטופ של מה שהוא עושה , כולל הנדסת חשמל, מחשבים בקיצור ..) אז יש גם קצינים רעים בצה"ל, מודה , ראיתי אותם וגם שרתתי תחתיהם לצערי. אבל אתה קצת נסחף אין לי מושג כמה זמן אתה בצבא וכמה מפקדים היו לך אבל אין לי ספק שאתה ממורמר . זה עדיין לא אומר שיש שמץ של אמת במה שכתבת, אנשים רעים יש בכל מקום, גם בצה"ל

n20

New member
צודק!!! ../images/Emo127.gif

כל המפקדים שהיו לי, ושיש לי פשוט מנייאקים כמו שתיארת... מילה במילה, ואני לא מגזים. הארונות והפלפלים מעלים להם את האף גבוהה גבוהה

למעלה