איך להיתמודד אים ילד בן שמונה וחצי

גרושה 4

New member
איך להיתמודד אים ילד בן שמונה וחצי

יש לי ילד בכיתה ג שמה שאבא אומר לו לעשות הוא עושה והילד מקשיב מפני שהוא מפחד ממנו ואבא לא חי בביתמה עלייי לעשות בענין

תם תם

New member
שאלות הבהרה...

האם גם את מפחדת מהאבא? מה טיב הקשר בינכם? ומה הם הדברים שהבן שלך עושה בגלל האבא?

ילד בן 8 וחצי ?

שלום ., אני חושבת שאב ילדך מנצל אותו כדי ליפגוע בך .,הייתי מיעצת לך להיפגש עים האב לשיחה של שניים ולהבעיר לו את העיניין שהוא הורס את הילד ומישתמש בו נגדך .,את יכולה לשבת עים בנך ולהבעיר לו את העיניין(הוא ילד גדול וצריך להבין את מהלך השיחה ). מה שתמוהה בעיני זה שאת אומרת שהבן מפחד מאביו ,מה זאות אומרת במה זה מיתבטא ? למה את לא פונה לגורמים שיכולים לעזור לך ליפתור את הבעיה? .,האים ליפני שהוא ניפגש עים אביו הוא מיתנהג אחרת ? תיבדקי את העיניין אולי הוא פוגע בו וגורם לא להיתנהגות זאות ., אולי זה זעקה לעזרה שלו אלייך?.

תם תם

New member
אני חייבת להגיד

יכול להיות שזה ישמע לכם טיפה קטנוני/פוגע/מעליב או כל משהו שכזה אחר, אבל אתם מדברים כמו הורים שחושבים רק על עצמם. איך את יודעת שהוא מנצל אותו? תחשבו טיפה מהמקום של הילד ולא מהמקום של המערכת הזוגית שהייתה לכם עם ההורה השני שלו, ואז אני בטוחה שיהיה יותר קל לילדים. (אמרה ילדה...)

faith2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

ממה שזה נשמע, יש מצב שהוא פשוט מנסה לעורר את תשומת ליבכם אליו. במקום לחשוב מי גורם לו להתנהג ככה, תחשבי למה הוא מתנהג ככה...ילדים בגיל הזה חיים במציאות שהם מאמינים שההורים יחזרו אחד לשני, והדרך התמודדות שלהם היא למשוך תשומת לב, העולם בגיל הזה די סובב סביבם..."אני רוצה", "לי מגיע" וכדומה.... תנסי להיות שם בשבילו, להסביר לו את המצב...

למעלה