איך להכין/לחמם תפוחי אדמה ל-על האש (בשטח)

greyhounddog

New member
איך להכין/לחמם תפוחי אדמה ל-על האש (בשטח)

היי,
מתכנן על האש עם חברים בשטח (יערות הכרמל)
רציתי להכין תפוחי אדמה בתנור ו/או טיגון לצ'יפס, אבל עד שאגיע מהבית, נתמקם, והבשר יהיה מוכן, התפוחי אדמה כבר יהיו בטח קרים

עצות על איך להכין אותם בצורה הכי טובה? אולי לשים אותם ב"חמגשית" ולשים אותה על המנגל לכמה שניות לחמם שוב את התפוחי אדמה?

תודה לעוזרים
 
הנה

תפ"א קטנים לבשל עד שרותחים המים והתפוחים התרככו מעט , לקרר, לשמן ולתבל בנדיבות ובשטח לשים בנייר כסף ולמחוץ, לשים על הגריל ולצלות עד שהפריכות טעימה.
 
למעלה