סטייק זה מצויין, אבל...
אם יש לך נתח של פריים ריב של כמה צלעות, אז אפשר לעשות משהו ממש מגניב. חותכים גזר, סלרי, כרישה לרצועות ארוכות. עם שטול או מוט השחזה עושים כמה חורים בבשר במקביל לצלעות, ומכניסים לתוך החורים את רצועות הירקות. לאלה שכשרות לא מי יודע מה מעניינת אותם - אפשר גם להכניס לתוך החורים האלה רצועות של גבינת צ'דר טובה. את כל הנתח ממליחים במלח גס ומפלפלים בפלפל שחור גרוס, ולתנור - עדיף על רשת מעל למגש שלתוכו יטפטפו המיצים של הבשר. חום - 250 מעלות למשך 20 דקות, אחר כך - 160 מעלות למשך כשעתיים, או עד שהמדחום הנעוץ בתוך הבשר מגיע ל-60 מעלות. בעיקרון - החישוב הוא 25 דקות על כל 0.5 ק"ג של בשר, עם תוספת כללי של עוד 25 דקות. כלומר, אם יש לך כ-3 קילו של בשר, זה 6 פעמים 0ץ5 ק"ג, כלומר: 25*6 + 25 = 175 דקות, או 2:45 שעות בתנור. אחרי שהבשר מוכן - צריך לתת לו לנוח מחוץ לתנור כמה דקות, ואפשר לפרוס מול הסועדים! בתאבון!