איך להכין ציר בשר טוב?

Lord_of_Code

New member
איך עפה לה ככה סתם ה... א´

מהמשפט... חוצפה... ממש חוצפה... אז בו = בוא
 

sjarjar

New member
אני בפינה אבל...

למטרות "שנן, למד וחזור אלינו", ולכן אין שו בי דו בי דו.
 

שירי ל

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

מחר אני אתחיל בהכנות (הבנתי שצריך הכנה נפשית ממושכת, נעליים נוחות ומצב רוח טוב...)
 

שירי ל

New member
הציר על האש - שאלה:

עדיף לבשל מכוסה או פתוח? המטרה היא צמצום הנוזלים או לשמור על הקיימים?
 

יניבניב

New member
בשלב ראשון אין כוונה לצמצם נוזלים

ובכל זאת עדיף סיר מגולה, כדאי לתת לציר להתחמם לאט, כיוון שחלק גדול מהטעמים משתחררים לפנ ישהציר רותח בסביבות 70 - 80 מעלות לכן כדאי להאריך כמה שיותר את השהייה בטמפרטורה הזו. לכן גם כדאי לבשל על אש קטנה מאוד.
 
למעלה