איך להכיר

neta2002

New member
איך להכיר

אני בחורה שנראית טוב , מתעצלת להכנס לאתר הכרויות אף אחד לא נראה לי , ואם כבר נראה לי אז הוא רחוק . איזה מקומות אפשר להכיר , איך לא להתעצל ולצאת

הי נטע,

כשקראתי את ההודעה שאלתי את עצמי- האם את באמת רוצה להכיר? מה את רוצה- זוגיות? להכיר כדי לצאת יחד? לבלות? בן זוג לחיים? סקס? יש הרבה מקומות שאפשר בהם להכיר אך השאלה המרכזית היא לשם מה? את כותבת שאת מתעצלת להכנס לאתרי הכרויות- האם בחיים בכלל את חשה שאין לך מוטיבציה ואת מתעצלת? יש תחומים בחיים שאת משקיעה מהם בכיף? אשמח להמשיך ולסייע אילת לבנון

זה נשמע כמו...

"אני לא צריכה אותך, אני רוצה אותך" כלומר משהו יכול להסביר לי את זה, כי זה מה שיצא מבחורה דיי דומה בגישה של ההיא הנ"ל.

sani 47

New member
את לא צריכה

להיכנס לאתר הכריות,אם את באמת ניראת טוב אז את אמורה להכיר כל יום מיליון גברים שאת יוצאת החוצה לרחוב,עוד מקומות שאפשר להכיר-בארים,בתי קפה,דרך חברות,הכול עיינין של רצון וקצת יוזמה. בהצלחה

sani 47

New member
דרך אגב

ראיתי עכשיו את מה שרשמתה למטה בתור תשובה על הבחורה שהחבר שלה שתלטן ולא נותן לה לחיות,ואת הצעת לה שהיא צריכה לדבר איתו,אני חייב לציין שזו עצה מוזרה,ואני מאחל לך שהבנים שתכירי יהיו יותר נורמאלים ושהציפיות שלך מהם יהיו קצת יותר גבוהות. בהצלחה

למעלה