איך להכניס כסף לחשבון ב פוקרסטארט ???

saarmaoz

New member
איך להכניס כסף לחשבון ב פוקרסטארט ???

תסבירו לי בבקשה לאט ובזהירות איך לעזאזל אני מכניס כסף אמיתי לפוקר סטארס ותעשו את זה לאט כאילו אני בן אדם טיפש תודה מראש ....הטיפש

ד י נ מ י

New member
לא ניתן

תקנה ממישהו שיש לו שם חשבון ויכול למכור לך. יותר פשוט מזה ?

PT1982

New member
פוקר סטאר

עד לפני שבוע היה ניתן להפקיד כסף לפוקר סטאר על ידי יצירת כרטיס אשראי "וירטואלי" דרך אתר entropay. שחקני פוקר היו מטעינים את הכרטיס ודרכו מפקידים כסף לפוקר סטאר. בעקבות שינויי ב entropay הפונקציה כבר לא קיימת. אפשר עדיין להפקיד כסף לפוקר סטאר דרך web money - אבל ההליך הוא קצת יותר מורכב מ entropay. אז איך עדיין ניתן להפקיד לפוקר סטאר? העברה בנקאית (איטי ומסורבל - מניסיון...). עצה חבר... תפתח כבר חשבון בפול טילט - מקבלים כרטיסי אשראי ישראלים. אהה אל תהיה טמבל!

eran0900

New member
אכן כן! הם מקבלים כרטיסי אשראי ישראלים

אני גם הפקדתי דרך כרטיס ישראלי כחול לבן לפני שבוע... מנסה לעמוד ביעדים של Take2 ....

levinshizer

New member
איך הצלחתם להפקיד?

זה נותן לי אפשרות רק לויזה או מאסטרכרט ולי יש ישראכרט ניסיתי להכניס את הפרטים דרך המסטר אבל מוצגת לי הודעה שאומרת שהמספר כרטיס לא נכון

modz0r

New member
כי זה כנראה צריך כ. אשראי עם 16 ספרות

לא ניסיתי את זה, אבל אני מניח שזה מה שהוא מבקש. בויזה ומאסטרקארד יש 16 ספרות, ישראכרט זה 8.

יש עוד רך יותר פשוטה להפקיד לPoker Stars

להתקשר ל1809-244892 שזה בכלל סוכן של סטאן ג'יימס ולקנות ממנו Paysafecard באיזה סכום שאתה רוצה/יכול להרשות לעצמך ואת הכרטיס הזה אתה יכול להטעין לדעתי גם בלPoker Stars באותה צורה. רק לציין שאני לא ניסיתי את זה אבל מבירור באתר של לPoker Stars הם תומכים בכרטיסים האלה.

למעלה