איך להלביש את שחר בימים חמים

איך להלביש את שחר בימים חמים../images/Emo4.gif

שחר בת שלושה וחצי חודשים ואני כל הזמן בדילמה איך להביש אותה? עכשיו אצלנו בתוך הבית 27 מעלות האם אפשר להלביש לה כבר בגדים קצרים או שזה עדיין מוקדם? אני מרגשיה שהשאלה קצת מפגרת אבל באמת אין לי מושג.

בדיוק לפני שנה עמית היה בן חודשיים

הלבשתי לו מכנס דק ארוך וחולצה שלושת רבעי דקה.. לפעמים קצרה אם הבד קצת עבה.. בגיל 5 חודשים כבר הלבשתי ממש קצר..וזה היה יולי!

קצת יותר ממה שאת לובשת

27 מעלות בתוך הבית? ואי, חם! תומר היה בגילה בערך באוגוסט, ובבית הוא לבש חיתול עם חולצת טי-שירט או גופיה עם תיק תק בין הרגליים. לפי דעתי, חולצה קצרה עם מכנסיים דקים עשויה בהחלט להספיק. ובעקרון - לפי הרגש, אם היא קרירה עם לבוש כזה, אז חולצה ארוכה. אם היא מזיעה - להלביש פחות.

jole

New member
די לפי הרגש../images/Emo104.gif

יהונתן בן 4.5 חודשים והיום בבוקר המאוחר הוא שכב ערום להנאתו הרבה. יותר מאוחר כשנהיה קצת יותר קריר בתוך הבית שמתי לו גופיה קצרה. האף, כפות הרגליים, כפות הידיים הכל היה חם מאד והוא היה מאושר אז אני משערת שזו האינדיקציה הטובה ביותר.

../images/Emo104.gifגם אני בודקת את האיברים שז´אנה

בודקת: קודם כל כפות רגלים, אח"כ ידים, גם עורף (לראות אם לא מזיע) ואף (כמו ל
ים
). בעיקרון, דק-דק-דק. מכנס ארוך דק, וחולצה דקיקה ארוכה, או שרוול קצר. וד"א - 27 זה קצת חם לבית. תדליקי מזגן.... אני מדליקה ומקררת את הבית. חבל לי שלשגיא תהיה אמא עצבנית בגלל החום
.

michal@gal

Active member
מנהל
מעבר לבגדים קצרים

זה יותר תלוי במשקל של התינוק, מאשר בגיל שלו. בדרך כלל אומרים שתינוק ששוקל מעל 5 ק"ג, אפשר להלביש אותו כמו שאת מתלבשת בעצמך. גיל שלושה וחצי חודשים בכל מקרה מבוגר מספיק.

zimes

New member
באותו ענין - milestone ../images/Emo104.gif

אתמול בערב, אחרי העישוב בגינה, ולפני האמבטיה, הילדים היו ערומים, ואיכשהו התעכבנו. הפיצקולית (שנה ורבע) ניגשה אלי עם חולצה, וביקשה שאלביש לה. ברוך שפטרנו מעונשה של זו. אני לא צריכה יותר להחליט בישבילה שקר לה! יששששששששש!!!!!!!!!!

לפי הרגש כמו שז´אנה אמרה ו

תזכורת: ביציאה החוצה יש להקפיד על הגנה מפני השמש. לבוש ארוך (דק!), אולטראסול לתינוקות, כובע וכו´. עורם הלבנבן והרגיש זקוק להרבה הרבה הגנה. ד.א. תמוז נולד בסוף יולי ובערך בגיל שבועיים היינו יוצאים בערב לטיול בבגדים קצרים. דווקא במשך היום, במזגן, נשארנו עם ארוך ודק. קייץ נעים!

למעלה