איך להמשיך אחרי הקמה של עסק?

Yehoram645

New member
איך להמשיך אחרי הקמה של עסק?

היי לכולם,
פתחתי פיצרייה חדשה (תמיד היה החלום שלי....) ואני צריך לממן את העסק ואין לי שמץ של מושג איך...
מצאתי את האתר הזה שמסביר ממש טוב!
אם יש למישהו עוד עצות להוסיף אני יותר מאשמח!

תודה מראש,
יהורם

tedkovits

New member
איך להמשיך הקמה של עסק?

הי יהורם, מוטב שלא תפנה "למימון" העסק שהצעת, מדובר בעסק שהופך שיקים דחויים למזומן תמורת עמלות גבוהות מאד בדרך כלל. מי שפונה בדרך כלל לחברות אלה סובל מחסר מזומנים, ובקופתו שיקים דחויים למספר חודשים, כמו לדוגמא עסק שמוכר מכשירי חשמל ביתיים ב-6, או 12 תשלומים ועוד עסקים דומים - וזה לא מצבך כלל. מעצם עיסוקך - פיצריה - אני מניח שמרבית התקבולים שלך במזומן / אשראי שהוא שווה ערך למזומן מבחינת הפירעון, ואתה נהנה מאשראי כלשהו בתשלומים אם זה עובדים או לחלופין ספקים. כדי לדעת היכן הבעיה העסקית שלך, אני מציע לך לשבת עם הנתונים עם מומחה - יועץ עסקי מומחה לעסקי מזון, שינתח מה מצבך,מה העלויות, מה התקבולים, ניתוח כלכלי ושיווקי אשר ינחה אותך כיצד לפעול ולשנות את מצבך. יש לך המון כיוונים ואפשרויות כיצד לפעול, ומומחה יעניק לך את המבט הרחב לו אתה זקוק, ויעזור לך להגיע למסקנות ותכנית פעולה נכונה.
תיאודור הרשקוביץ - יועץ עסקי
ג.נ.ה החזקות ייעוץ עסקי
[URL]http://www.gnh.co.il[/URL]

adilevin80

New member
תוכנית עסקית להמשך מימון עסק

לפי מה שהתרשמתי בקישור, מדובר באתר שהמימון בא בעיקר מצ'קים דחויים וזה לא תמיד מתאים לכל סיטואציה.
מציעה לך דווקא לפנות לחברה לייעוץ עסקי ולבנות תוכנית עסקית להמשך פעילות ומימון העסק.
בהצלחה!!!

ordvir

New member
דרכי מימון לעסקים

מצרפת לך כתבה נוספת הנוגעת למימון לעסקים

וכן מידע על קרנות שיכולות להיות רלוונטיות עבורך כמו הקרן בערבות מדינה, קרן פועלים וכו'.

בהצלחה!

dandai1

New member
שיווק

היי,
לאחר שהקמת את העסק אתה צריך לפנות לתהליך של שיווק העסק על מנת לצמוח, להגיע ללקוחות חדשים ולהגדיל את הרווחים.
אני מציע לך לפנות לחברה שמספקת שירות של ייעוץ שיווקי,
בהצלחה!

למעלה