איך להסביר לילד שאמא מצילה אדם.....

איך להסביר לילד שאמא מצילה אדם.....

היום בשעה 14:00 הלכנו בעלי ילדי ואני לסופר מרקאט, בכניסה ישב אדם לבוש במדים של מד``א, שאלתי את אותו בחור אשר ישב שם,מה פשר הדבר כי בסופר בדרך כלל לא יושבים ומחכים לתרומות דם, ענה לי הבחור כן אנחנו באנו לכאן בתקווה שתהיה מודעות לאנשים ואולי יהיה אדם אחד אשר יסכים לתרום, במילים האלו אמר אני כאן מהבוקר עצוב לי מאוד שלא תרמו אף אחד ממש כך,לא אמרתי הרבה ישבתי על הכיסא ואמרתי איש יקר היד שלי לרשותך, במילים הללו,הוא היסתכל עלי במבט כזה המום את באמת מתכוונת??. אמרתי אני ניראת לך צוחקת? נו מהר אין זמן חג היום סוגרים מוקדם..התחלנו את המשימה,,,מיליתי טפסים וכ``ו. הבן שלי שאל אמא מה קרה את חולה? לקחתי את בני הקטן על רגליי והסברתי לו שאני רוצה להציל אדם אחד בזכות הדם שלי, הוא לא הבין על מה אני מדברת הרי הוא ילד כמעט בן 3, ואז השאלה שקרעה את ליבי הגיע הוא אמר, אמא את נותנת דם לאליאור? ילד בן 5 בנה של חברה אשר גידלתי אותו מהרגע הראשון שלו באוויר העולם...לצערי גם עד הרגע האחרון....יהיה זכרו ברוך... אמרתי בדמעות לילד שלי לא, לא, לאליאור אני לא יודעת למי, אבל אני תורמת חלק קטן מהדם שלי למישהו/י אני לא יודעת למי זה הולך. לי יש הרבה דם בגוף יש אנשים אשר צריכים ואין להם.... פתאום הוא אמר אמא אני גם רוצה לתת דם? ואמרתי ילד שלי אתה עוד קטן, יש לך הרבה זמן, אמא נותנת כל 3 חודשים כדי שאתה חלילה לא תיזדקק, עליתי על המיטה הוא בא איתי עמד לידי ואמר, אמא את חולה? אמרתי לא, אני בריאה, אני כבר אמרתי לך מה אני עושה נכון? הוא תפס לי את היד ואמר אמא אני אוהב אותך את אמא טובה,,, הבין או לא הבין את מה שעשיתי אין לי מושג....מה עושים? איך מסבירים ובאיזה מילים להשתמש כדי להסביר שאמא רק מנסה להציל אדם.... מתקווה שהדם שלי יעזור למי שצריך..... מני טלי מהקריות, שלא נדע עוד צער לכל עם ישראל,,,,,,

עופריקו

New member
ואני אמרתי פעם ....

את צריכה לשנות את שמך למלאך מהקריות, מקווה מאוד שדמך יציל חיים חג שמח לך ולמשפחתך ברוך שובך שלך עופר

למעלה