איך להסמיך מרק?
אז התחשק לי לעשות מרק גולש לארוחת שישי.
קניתי הכל, הכנסתי לסיר לחץ, יצא בשר רך ותאים, אבל המרק עצמו לא סמיך כמו שקיויתי.
כניראה שהיתי צריכה להתחיל ברביחה, אבל כבר מאוחר מידי.
אז מה אתם אמרים, אפשר להוסיף קצת קמח עכשיו, או אולי לעשות רביחה בניפרד ולהוסיף למרק?
אשמח לרעיונות.
גם התיבול קצת תפל, אז עם למישהו יש שידרוג אשמח.
תודה
וסופש טעים לכולם.
אז התחשק לי לעשות מרק גולש לארוחת שישי.
קניתי הכל, הכנסתי לסיר לחץ, יצא בשר רך ותאים, אבל המרק עצמו לא סמיך כמו שקיויתי.
כניראה שהיתי צריכה להתחיל ברביחה, אבל כבר מאוחר מידי.
אז מה אתם אמרים, אפשר להוסיף קצת קמח עכשיו, או אולי לעשות רביחה בניפרד ולהוסיף למרק?
אשמח לרעיונות.
גם התיבול קצת תפל, אז עם למישהו יש שידרוג אשמח.
תודה
וסופש טעים לכולם.