איך להעביר 3 שעות בראשון?

alef04

New member
איך להעביר 3 שעות בראשון?

שלום לכולם, אני סטודנט של המכללה למנהל ומחר אני צריך להגיע לקראת הצהריים למכללה ואז יש לי בערך 3 שעות לשרוף עד שיתחיל לי השיעור הראשון ב6 בערב. צריך את המלצתכם מה כדאי לי לעשות, ללכת לים? אולי יש בריכה קרובה למכללה? אשמח להמלצותיכם ובבקשה אם תוכלו לכוון אותי ולומר לי כמה זמן זה בערך מהמכללה (אני עם אוטו) אבל לא מכיר את ראשון חוץ מהדרך למכללה מכביש 4. תודה.

אני מכירה..

את ימית 2000 בחולון,שזה בערך 10 דקות נסיעה אם אין פקקים.. אתה יכול גם לעשות טיול בקניון הזהב,יש גם שם את קניון הבאר.. הים הוא גם בערך 10 דקות נסיעה,אבל מה לא קר עכשיו בשביל הים
מחר יום שלישי אני חושבת שיש גם את השוק רמלוד,שנמצא באיזור התעשיה החדש,שזה גם לא רחוק איזה 7 דקות נסיעה..(אבל יכול להיות שהעבירו את השוק ליום אחר..אם כן אז תקנו אותי בבקשה) ובטח יש עוד מלא אטרקציות ששכחתי אותן.. בכל מקרה תבלה בנעימים..

omri015

New member
יש את השוק בראשון

ליד קניון הזהב אז אפשר ללכת קודם לשוק ואז לזהב זה ליד

ShirShir

New member
יש מחר יריד תעסוקתי במכללה וגם יש לא רחוק

קניון קטן בשכונת נאות שקמה הוא נקרא - "הבאר". תהנה!!

alef04

New member
כן, אני מגיע מוקדם בגלל היריד

אין איזו בריכה קרובה בסביבה, דווקא שמעתי שמחר יהיה יום חם אז אולי כן אסע לחוף. איך מגיעים לחוף משם?

ימית 2000 בחולון ובערך 15-20 דק' נסיעה משם

במהלך היום. איפה השכל? בראשון יש את קאנטרי ההסתדרות, וקאנטרי גלי הדר. אם הוא רוצה פארק מים, אז שיסע לימית 2000, או מימדיון ששניהם באותו מרחק פחות או יותר. מימדיון יותר רחוקה ב5-10 דק' נסיעה מכיוון שהינה בצפון ת"א.

למעלה