איך להעיף אותה ולהישאר "ג'נטלמן " !

NOAMI4U

New member
איך להעיף אותה ולהישאר "ג'נטלמן " !

אתם מכירים את הרגע. נמאס לכם ממנה. היא כבר לא עושה לכם את זה. אין fun איתה. לכאורה הייתם יכולים " לפטר " אותה ביוזמה ברורה בנחישות ובהחלטיות. אבל "לא נעים " לכם !! אתם גם יודעים שלה חשוב לדעת " מי גמר עם מי " ולכם זה באמת לא מזיז את קצה הזרת. אז קדימה השיטה הידועה אותה יש לחזור ולנקוט היא שיטת " המגעילוני ".!! בשיטת המגעילוני - אתה משתדל לאחר לדייטים, וכשאתה מגיע את רוגז עליה, " שבגללה כמעט עשית תאונה.." בבית כשהיא מבקשת ממך " בוא כבר למיטה " אתה מתעלם ולבסוף אתה אומר לה " עוד מעט - יש לי עוד כמה אי-מיילים לשלוח .." ומשאיר אותה בודדת במיטה הצוננת עם המשבות הטורדניות שלה על " עם מי הוא מתכתב עכשיו במקום לזיין אותי..". שכח את ימי ההולדת שלה. שכל לתת לה נשיקה בבוקר כשאתה טס לעבודה. הייה פסיבי בסקס איתה או הימנע בכלל...תתלונן על "כאבי ראש" !!! תחזור הביתה מאוחר מהעבודה, תצא עם חברים. - ואז או אז !!!! - יש סיכוי טוב ש"היא תזרוק אותך " ( אם כי תתפלא עד כמה כוח הסבל שלהן רב לעיתים הן מוכנות להפנים הכל...העיקר שיהיה לצידן "גבר " ..למרות שאתה מזמן כבר הולוגרמה בחייה !! ). ואם גם זה לא עוזר ממש - אז בלית ברירה תן לה "הודעת פיטורין" ללא התראה מראש של שבועיים !!!
 
תגיד

לא נמאס לך להסתובב בכל הפורומים ול"מכור" את מרכולתך?? טוב הבנו אתה מריר (כנראה מישי עזבה אותך) חושב שאין דבר כזה אהבה שוהכל מה שמוכרים לנו... ..יאללא נקסט..
 
ענק !!!!! ../images/Emo13.gif

אבל ישנה שיטה טובה יותר כיצד לגרום לה לברוח בצעקות צרודות אל תוך הלילה. פשוט - הפתע אותה במתנה רומנטית ושלח לה את הקישור הבא : "לאהובתי"
 

eyalאיל

New member
מה היית אומר לו המצב היה הפור? .

גבר חזק ואמיץ מסביר לה ביושר את המצב ונפרדים לשלום בחיוך . לדעתי גישה מתחכמת ומזויפת לא כדאית ובלתי הוגנת לך ולה.
 
למעלה