איך להפנט אותה אני מתה לרדת לה

איך להפנט אותה אני מתה לרדת לה

היי לכולם אני וחברה שלי חברות כבר מהילדות . כשהיינו קטנות היינו מתחבקות ומתחככות זו בזו מבלי שאף אחד ידע . במשך השנים, אני לא יודעת מה זה עשה לה אבל לי זה הביא פנטזיות . אני מוצאת את עצמי מאוננת עליה בלי סוף . היא ממש רזה ונראית כמו דוגמנית ואני מתה לרדת לה . אני נמשכת לבנים אבל אליה הכי בעולם ומעדיפה לרדת לה יותר מלהיות עם כל גבר אחר . היא נראית מתביישת בעניין הזה למרות שיש לי הרגשה שבתוך תוכה היא רוצה . דיברנו על זה פעם והיא אמרה לי שהיא שאם היא הייתה בן אז היא לא הייתה מפסיקה לרדת לי . אני אמרתי לה שאני יכולה לרדת לה . והיא אמרה שהיא רוצה לרדת לי אבל היא לא מסוגלת להעיז ולהיפתח . הבנים מסביבנו קצת מפריעים כי הם מתקשרים הרבה אבל גם כשאנחנו לבד היא סגורה הרבה יותר ממני . אני בשבועות האחרונים אוננתי עליה כל כך הרבה והחלטתי שאני רוצה להפנט אותה . ניכנסתי לאתרי אינטרנט וגילתי סתם אתרי פורנו שלא לימדו אותי איך להפנט אותה . בבקשה, אני מחפשת אתרים שיוכלו ללמד אותי טכניקות היפנוט איך להפנט אותה שארד לה והיא תגיע לאורגזמה ותתמכר לי ותרצה ממני שכל הזמן ארד לה . בבקשה, אשמח גם לקרא עצות או קישורים לאיך להפנט אותה ולא סתם דברי ביקורת עליי כי נמאס לי מביקורות . תעזרו לי בכל מה שאתם יודעים ותנו עצות או כתובות של אתרים עם מאמרים ורעיונות .

zapww

New member
חחח הצחקת אותי עם הכותרת הזאות ,

איך לאפנט ,lol היי רק רגע את בחורה ? מה אולי ראית יותר מידי סירטי פורנו? לסבית לא התחום שלי ,בכל מיקרה בהצלחה..

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

בלי דברי בקורת [למרות שאני חושבת שזה לא מוסרי בכלל העניין] - לא מכירה דרכים להיפנוט [חוץ ממני, אבל לרוב זה עובד על בחורים ולא על בחורות
]

LCA

New member
למה להסתבך?

אמרת שהיא רוצה אבל סגורה ולא מעיזה.. דברי איתה, תגידי לה, תנסי לגרום לה להסכים.. אם תעשי משהו בלי שהיא תסכים, מבחינתי, זה אונס... חוץ מזה, אחרי שהיא תצא מההיפנוט לא נראה לי שהיא תזכור את זה.. אז מה עשית בזה?

הקשר ביננו הוא חזק

ודיברנו על זה . אני ממש לא ממציאה שהיא בעצמה רוצה להשתחרר . היא בעצמה אמרה לי שהיפנוזה היא דבר שיכול לעזור לה לקבל אומץ לעשות כיף ביחד והיא אפילו אמרה לי שיש נשים עם בעיות במיניות שמקבלות היפנזוה לזרז ולהעצים אורגזמה, להשתחרר... והיא בעצמה ביקשה ממני שאפתיע אותה יום אחד ואאפנט אותה . היא מאוד רוצה וכמו שכתבתי בהתחלה דיברנו על זה . שחררו כמה עצות

אם היא מאוד מעוניינת בהיפנוזה

היא צריכה לפנות לטיפול שכזה ולא את זו שתהפנט אותה. חוץ מזה שיש הבדל בין להפנט אותה על מנת לגרום לה שתאפשר לך לרדת לה, לבין להפנט אותה [ע"י איש מקצוע] על מנת לשחרר אותה מדיעות קדומות, לחצים, קבעונות וכו'..

ל סקארלט אוהארה

יש לי הרגשה שיש לך ידע גדול . כי באמת אמרו לי מומחים שיש בעיקרון שני סוגים של היפנוזה היפנוזה לשחרר אותה מדיעות קדומות, לחצים, קבעונות וכו'.. בדיוק כמו שכתבת ויש היפנוזה חובבנית בין בני זוג שרוצים לשפר את הפתיחות ואוהבים אתגרים כמו שאמרת זה מאפשר לי לעזור לה להיפתח . אני חייבת לדעת יותר את ההבדל שאמרת בין שני סוגי ההפינוזות ואני ממש רוצה לדעת יותר על הדברים המשותפים בין שני ההיפנוזות כי התוצאה של שתיהן היא לעזור לה להרגיש יותר ביטחון בעצמה ויותר נוח כי בכל זאת היא יודעת שהיא רוצה את זה ודיברנו על זה ורק צריך שהפתיחות ביננו תהיה גם מעשית . אני אוהבת לספר לה פנטזיות בטלפון ואני רוצה לדעת איזה פנטזיות לספר לה כשאנחנו ביחד ואני עושה לה משז ואני רוצה לספר לה פנטזיות שיעזרו לה להרגיש בטוחה ולהיפתח .

במידה והיה לי קצת יותר זמן וגישה

הייתי מחפשת לך מידע בנושא. כרגע, לצערי, עלייך להסתפק בזה שאני אשלח אותך לחפש אחר מידע באשכולות תפוז. במידה ומאוחר יותר ייצא לי, אני אשתדל יותר.

leper

New member
אני מאמין שאם הי אאמרה לך

שהיא רוצה שתהפנטי אותה בשביל זה, אז היא רוצה שתנסי לשכנע אותה

leper

New member
תגידי, את מנסה להרוג מישהו???../images/Emo2.gif

קשה לנשום כשאתה נחנק מריר
... בכל מקרה עצתי שתגשי לעניין כמו שכל זכר אחר היה ניגש, אני לא אפרט במדויק אך אם את חסרת מצפון... לעיתם אלכוהול ומוזיקה תורמים לעניין. בהצלחה, ספרי איך היה.

../images/Emo5.gif חופשי מפחיד... החברה שלך בקיצור

לא מעוניינת וחבל לנצל את כל הדרכים המוזרות האלו כדי להשיג ירידה. במידה והיא הייתה רוצה הייתן עושות את זה בכיף בלי שום טריקים מהצד. בהצלחה.

Lesbia

New member
טוב אז ככה../images/Emo4.gif

דבר ראשון כדי להפנט מישהו את צריכה תואר דוקטור ועד שלא תציגי אחד כזה ותירשמי לאגודה את בעצם עושה משהו לא חוקי. דבר שני אם את מהפנטת אותה כדי לרדת לה את אונסת אותה שזה עוד משהוא לא חוקי..... אני הייתי במקומך פשוט אומרת לה ונותנת לה להחליט אם היא רוצה או לא אחרי זה יש כל מיני אפשרויות כדי לעזור לה להכנס למצב הרוח המתאים יש שמנים אתרים שמחרמנים וכל מיני כאלה אבל הם יפעלו רק אם היא באמת רוצה... זאת העיצה שלי כי לדעתי להפנט מישהו או מישהי לצורך העיניין רק בשביל סקס ועוד ללא הסכמתו זה פשוט שפל ומגעיל יום טוב

למעלה