איך להפסיד לקוח בלי להתאמץ

SicTransit

Active member
איך להפסיד לקוח בלי להתאמץ

אחרי שנים רבות בהן אני לקוח מרוצה למדי של netvision (ספק+תשתית) החלטתי להעלות את מהירות הגלישה ל 100M. מסתבר שהם לא מאפשרים לעשות זאת בלי להצטרף לאיזו חבילת טלפוניה של YES, או לחלופין לשלם להם 250 ש"ח "דמי מעבר" (לעומת זאת, לקוח חדש צריך לשלם רק 99 ש"ח עבור ביקור טכנאי). שתי האפשרויות האלה אינן נראות לי, כך שאני מתנתק מנטויז'ן ובכך גם אשלם 10 ש"ח פחות לחודש ממה שנטויז'ן גובים.

דרך די משונה לשמר לקוחות, אם תשאלו אותי.

k-don

Well-known member
תבקש להתנתק. הם קבלו את הרעיון של דמי מעבר גבוהים מסלקום

(טוב, נטויזיון היום הם סלקום).
בסלולר סלקום גובים 298 ש"ח דמי מעבר!!!!!!!!!!!!!!! מי נשאר אצלם?
אצל המתחרים שלהם (באינטרנט ההתקנה תהיה בחינם

איזו חבילת טלפוניה של YES?
תצטרף לחבילת טלפוניה ותתנתק לאחר 14 יום מהחבילה (אם היא לא בהתחייבות)

SicTransit

Active member
אני לא מעוניין במשחקים האלה

ואני לא יודע אם אוכל להתנתק רק מהטלפון ולהשאר מחובר לאינטרנט, ואם כן באילו תנאים. הכל ניתן אולי לבירור טלפוני אבל מה שמפריע לי הוא עצם הרעיון שצריך כל מיני קומבינות משונות כאלה במקום לקבל הצעה הגיונית מלכתחילה. "דמי מעבר" הם משהו שיש בו הגיון מסויים כאשר לקוח קיים רוצה לקבל תנאים של לקוח חדש לגבי תוכנית שהוא כבר מנוי עליה, כי אחרת היה כמעט בלתי אפשרי להכריז על מבצעי שיווק במחיר מוזל, אבל זה לא המקרה כאן. אני רוצה *לשדרג* את המנוי שלי והדרישה שלהם לתשלום 250 ש"ח בשביל התענוג הזה פשוט בלתי הגיונית לחלוטין - בסך הכל צריך לשלוח לי נתב חדש אם בכלל צריך לעשות משהו (לא בדקתי אם הנתב שלי יכול לתמוך ב 100M).
&nbsp
בנוסף, אני החלטתי מזמן שלעולם לא אהיה לקוח סלולר של סלקום עקב טיפול מאד מרגיז במחלוקת שהיתה לי איתם (על הסכום המטורף של 10 ש"ח שהם גבו ממני על שרות שלא ניתן וסרבו להחזיר - וזה היה עוד בזמנים שהחשבון החודשי היה בגובה כמה מאות שקלים. מובן שכאשר החלטתי להתנתק מהם קיבלתי טלפון מ"שימור לקוחות" אבל יש לי כלל: אני מנהל מו"מ רק עד שההחלטה נפלה. אח"כ גם אם מציעים הכל בחינם + מטוס מנהלים אני מסרב). בינתיים הודעתי למוקדנית שיש להם 24 שעות לחזור אלי עם הצעה טובה יותר או שהם מפסידים לקוח. לזכותה אפשר להגיד שהיא אמרה לי שהסיכוי שזה יקרה קטן מאד, כך שביום ראשון כנראה אסגור חוזה עם אחת המתחרות שלהם, ואם הכל יעבוד בסדר אתנתק מהם אחרי כמה ימים.
&nbsp
החבילה המוצעת כוללת טלפון עם גלישה בנפח 30 GB במחיר (כולל האינטרנט) 123 ש"ח לחודש.

k-don

Well-known member
89 עולה 100M בנטויזיון, אז לשלם 33 ש"ח על 30G סלולר נשמע

קצת יקר (מצד שני זה סלקום)

למעלה