איך להרגיע יריב חצוף בספארינג?

איך להרגיע יריב חצוף בספארינג?

כשמתאמנים עם יריב שקול בזמן אימון קרבות והבחור מכה חזק מידי חשוב להגן על הפנים בעיקר סנטר ולסת ניתן לתת לו להכות אתכם חזק ולבקש שיחדול מכך ויעבוד חצי כוח כאשר זה לא עוזר אני נותן פצצה באף או בלסת וסוגר עיניין. אח"כ אפשר ליישב את העניין בסוף האימון על קפה או בירה קרה ללחוץ ידיים ולעשות תיאום ציפיות. הרבה פעמים נתקלתי בקטנים כאלה,מאוד זריזים שמבחינתם אימון מכון זה לחיים ולמוות כמו זקנה שבזמן סקס נותנת את כל נשמתה שלא חדלים מלהכות חזק מהר ומדויק. לנו הזקנים בחבורה והיותר כבדים,ניתן לספוג עם הגנת פנים ואז כמו שציינתי לתת את הפצצה המדויקת. אין ברירה לעיתים באגרוף מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח.

עוד דרך היא שיטת הגננת

המאמן הוא מרביץ לי המאמן מציקים לי המאמן תרגיע לקחו לי, שתו לי, עשו לי....

זה בעייתי ....../images/Emo152.gif

החזק צריך להתאים את עצמו לעבודה עם החלש יותר... לא חוכמה לפוצץ משהו שפחות מהיר,זריז, חזק, טכניקן.... ממך... החוכמה לעשות התאמה אחד עם השני ולהנות ביחד, בסה"כ מדובר באימון.! יניב

אני מדבר מתוך חולשה

זו הדרך שלי כאשר למרות משקלי הרב אני מתמודד עם יריב קטן,זריז ממני שלא נרגע ומכה חזק למרות שאני מתריע בו. עשיתי ספארינג עם קווקזי מוסלמי שכן טוב שלי שלוחם כמו השפן של אנרג'ייזר הבחור לא נרגע מנסה לגעת פנים שלי ולראות דם בקשתי חצי כוח לא עזר.. נתתי לא בין העיניים עכשיו שכן יותר טוב.

BROWN BOMBER

New member
כמו שאמר מרווין האגלר...

"אני אוהב יריבים אגרסיביים. עם תרצה או לא תרצה בסוף תצתרך להוריד אותו בנוק אאוט"... אני גם כמו האגלר אוהב את האגרסיביים.... אני כל כך נהנה לראות אותם מנסים לפגוע ומפספסים שוב ושוב... כמה טוב להעניש "פייטר" שכזה במכות ג'אב קלות ומעצבנות.... בעיקר לפגוע בו כשהוא לא רואה את המכה... זה הכי מרגיז ומתסכל... בקיצור.......להפגין עליונות ברמה הטכנית ולבחור טקטיקה מתאימה - זה מה שחשוב...

למעלה