איך להרגע לפני טסט?

sharona0909

New member
איך להרגע לפני טסט?

נכשלתי טסט ראשון ובשבוע הבא יש לי טסט.
אני יודעת שאני נוהגת טוב וגם בשיעורי נהיגה המורה תמיד אומר לי שאני נוהגת טוב ועם בטחון, אבל לפני הטסט אני נלחצת ברמות מפחידות.
איך אפשר להרגע? זה ממש הורס לי

סנדידי

New member
כמעט כולם נכשלים טסט ראשון

אז אין לך מה לדאוג.. בגדול את צריכה לבוא עם ביטחון לטסט ויהיה בסדר.. תשני טוב לילה לפני ותאכלי כמו שצריך כדי שלא תהיי עיפה מדי וכאלה..

sharona0909

New member
זה מה שאני מנסה לעשות

אבל לא כל כך הולך לי..
היה אמור להיות לי אתמול טסט והוא ודחיתי אותו כי היה לי שיעור לא מוצלח יום לפני וזה ממש הוריד לי את הבטחון ויותר נלחצתי..
=/

לחץ בטסט.

יש כל מיני דרכים להרגע לפני. את עושה ספורט בשוטף? אולי יוגה? כי גם אלה יכולים לעזור לך להרגע. יש גם אפשרות ללמוד בקלות לעשות דימיון מודרך שיכול לעזור. את יכולה ללכת לרוץ, לעשות יוגה (אם את עושה בשוטף), לתרגל מדיטציה. יש גם פתרונות יותר מהירים ונקודתיים כמו תוספי מזון למשל לקטיום של סופהרב שעוזרים להרגע גם בשוטף וגם ספציפית לפני ארועים כאלה. הייתי ממליצה לך לבקש מהמורה לעשות עוד שעור איתו, לפני הטסט, אפילו שניים. עד שתרגישי בטוחה יותר ותצאי עם הרגשה טובה. יודעת שזה עולה כסף, אבל גם לא לעבור טסט ולהזדקק לעוד אחד עולה כסף. חוץ מזה, תנסי אחת מהדרכים להרגע על השעור הזה עם המורה ותראי מה באמת עוזר לך להרגע (למרות שזה לא הדבר האמיתי). בהצלחה!

למעלה