איך להרוויח כסף באינטרנט אמיתי וחוקי!!

mSgDick

New member
איך להרוויח כסף באינטרנט אמיתי וחוקי!!

תקשיבו, אני לא יודע אם זה בסדר מה שאני עושה אבל אם לא אז תמחקו את ההודעה..... אני חייב לציין שזה חוקי ובהמשך יש הסבר למה הגעתי לזה מחבר שלי שמצא דרך להרוויח כסף שמכניסים אותו לפיי פל (paypal.com) ואז קונים איתו באינטרנט עד עכשיו לא האמנתי לזה אבל שבוע שעבר קניתי דרך שמה וזה פשוט עבד קיבלתי את האייפוד תוך שבוע ........ חיפשתי דרך תמיד לקנות באינטרנט אבל כל פעם היה צריך להכניס כרטיס אשראי ולא רציתי להיכנס לבעיות כאלה אז חבר שלי מצא את האתר הבא http://bux.to/?r=msgdick תראו, לא אכפת לי לשלם מהכסף שלי, להפך אני מעדיף.. אבל הבעיה שצריך להכניס כרטיס אשראי כמו שציינתי מעלה ואני בטוח שרבים כמוני נמצאים כאן ופוחדים לעשות את זה (אגב דיברתי עם כמה) היכנסו לאתר שציינתי.. הירשמו (register ) צד ימין למעלה, השאירו msgdick איפה שכתוב ,referrer ולאחר מכן כנסו לsurf ads שמה תלחצו על המודעות באתר ועל זה תקבלו כסף (כדי לראות כמה כסף קיבלתם אחרי כל פעם כנסו לmy stats) אפשר להיכנס למודעות כל יום מחדש.. ההסבר לזה שנותנים לכם כסף מאוד פשוט.. אנשים משלמים כסף כדי לפרסם את עצמם ומשתלם להם לשלם סכום כסף נמוך לכל צופה דרך האינטרנט אני מקווה מאוד שתהנו מהאתר כמוני ותוכלו להשתמש בכסף במהרה.. אני אשמח לענות לכל מי שיש לו קשיים בהרשמה במסנג'ר ובאימייל - [email protected] או לחילופין בicq 299400555

למעלה