איך להשיג גבר שאני מעוניינת בו?

SuperStar84

New member
איך להשיג גבר שאני מעוניינת בו?

אנחנו כרגע ידידים טובים, מדברים כל יום. יצאנו פעם אחת. הוא רצה לנשק אותי אבל לא עשה זאת כי הוא לא סגור על עצמו. איך לעזאזל אני גורמת לו להתאפס על עצמו ולהבין שהוא רוצה אותי?? מדי פעם בשיחות שלנו נזרקים לאויר רמזים ודאחקות על זה שנהיה ביחד, סקס וכו'... אוףף אני לא מבינה אותו!! אני לא זמינה אליו 24/7, מראה עניין (ע"י רמזים קטנים) ומשחקת אותה עסוקה לסרוגין... משתפת פעולה עם הדאחקות שלו (ספק פלירטוטים...) ושוקלת בקרוב להגיד לו שיצאתי עם מישהו- השאלה עד כמה זה ישיג לי את התוצאות הרצויות, אם בכלל...מה אתם אומרים?

bulb

New member
השטויות ,זה לפי משקל?

הוא צריך להבין שהוא רוצה אותך רק בגלל שאת רוצה אותו? חשבת על האפשרות שהוא לא מעונין? אם תמשיכו רק לדבר לא תגיעו רחוק. לכל היותר תהיו עם כאב ראש/ביצים/ביציות. מצד שני ,אם אתם נהנים אז קנו שני גביעי אשל ,חברו חוט ותבלו. אם מישהי היתה "משחקת אותה עסוקה לסירוגין" איתי הייתי מראה איך משחקים עם הידית של הדלת בדרך החוצה. "שוקלת בקרוב להגיד לו שיצאתי עם מישהו..." - טוב ,אני מניח שזה סוגר את הגולל ואין מה להוסיף (לטובתך ,כן?). כולי תקווה כי העלם ישכיל לעמוד על קנקנך מבעוד מועד ,לעשות אחורה פנה וקדימה צעד. שני הפזוס לערב זה.

magenta73

New member
את לא יכולה לגרום לו להתאפס...

לכל אחד יש את הזמן שלו, החששות שלו וכן הלאה. את כן יכולה, לעומת זאת, לתפוס אותו ולהדביק לו צרפתייה...

the match maker

New member
מה זה זה?!

אני אומר את זה כל פעם מחדש. אולי נפסיק עם המשחקים? לשקול לומר לו שאת יוצאת עם משהו? משחקת אותה עסוקה?! איך את מצפה בדיוק שהוא יעשה משהו במצב הזה?! את רוצה אותו - תבואי ותגידי לו. אנשים, בואו נצא מהתחפושות. פורים עבר, החגים הסתיימו, ואנחנו ילדים גדולים. מקסימום הוא יגיד לא. ין מה לעשות, בחיים צריכים לקחת סיכונים לפעמים. לשחק משחקים לא יועיל לאף אחד, וברגע שתהיה לי משהי שתשחק בי ככה, אני אראה לה את הדלת בשניה הראשונה.

Vdrums

New member
אני אומר שבמקום לדפוק ת'ראש

תשבי לדבר איתו ב4 עיניים.

ebony

New member
מה זאת אומרת

לגרום לו להבין שהוא רוצה אותי
ואם הוא לא רוצה
כשהייתי במצב כזה עם ידיד שלי פשוט לקחתי צעד אחד אחורה נשמתי עמוקר ואמרתי לו שאם הוא רוצה אותי שיתחיל להתאפס על עצמו כי אני לא משחקת איתו משחקים של ילדים בני 15 ..... והוא התאפס על עצמו
שיהיה יום טוב

יכול להיות שהוא רוצה,בסתר

אבל לא קורא אותך נכון ומפחד שצעד כזה יהרוס את הידידות. אני מכיר כמה אנשים שהיו במצב הזה, עשו את הצעד, והידידות לא חזרה להיות אותו הדבר.

למעלה