איך להשתקם אחרי הרבה זמן?

lironsag

New member

שיקום הרגל+נטיית כף רגל בעקבות איחוי שבר מרוסק מזמן
עצבוב לא רצוני וחוסר יציבות בחלק מהתנועה ביד ימין באזור כף היד בעקבות פגיעת ראש מפושטת-גולגולת קודקוד שמאל וצרבלום ימין

שלום לשואל,

זו שאלה מאד כללית.. אתה צריך פיזיותרפיסט/ית שיבדוק אותך, יבנה תכנית טיפול וילווה אותך בשיקום

עדי

lironsag

New member

זאת תשובה מאוד כללית. איפה אני מוצאת פיזיותרפיסט/ית שיבדוק אותי, איפה יש פיזיותרפיסט שעובד במקביל למרפא/ה בעיסוק, איפה זה קיים בקופת חולים ומחוץ לקופת חולים וממי אני משיגה הפניה לפיזיוטרפיסט וכו'? ואני שואלת, דרך אגב.

שלום לשואלת (וסליחה על הטעות בזיהוי)

אני יוצאת מתוך הנחה שיש לך רופא שמטפל בך באופן קבוע. הוא אמור להפנות אותך לפיזיותרפיה, בקופת החולים הקרובה למקום מגורייך (לכל קופות החולים יש מכוני פיזיותרפיה). שיתוף הפעולה בין הגורמים המטפלים בך (ריפוי בעיסוק ופזיותרפיה, למשל) הוא מובן מאליו.

עדי

lironsag

New member
יש לי רופא משפחה הרבה שנים והוא רופא פנימי

וחוץ ממינימום איכותי ברפואה הוא בכלל לא מבין במה שקשור לפציעה שלי או לשיקום. אין גורמים שמטפלים בי. זה הרבה ביוקרטיה לקבל ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה. לצערי פעם עשיתי את זה וקיבלתי פיזיותרפיה, וריפוי בעיסוק לא מתאים שסיבך אותי בהתמודדות עם הרבה דברים שיצא לי להתמודד איתם באותו זמן, וזה נגמר בחוסר אחריות מצידי שפגעה מאוד במישהו אחר ובעוד כמה דברים שלא קיבלתי את העזרה המתאימה להתמודד איתם ונדפקו לי ועזבתי את הכל.לפני זה , מייד אחרי בית החולים ולאורך הרבה שנים נאלצתי לקבל טיפול פסיכולוגי שיקומי וסתם טיפול בהנחיית הפסיכולוגית מבית החולים לאמא שלי וסבלתי מאוד כמעט לכל אורך הטיפול, ולא האמינו לי שזה לא התאים לי.

למעלה