איך להתחיל איתה...

שׁזִיף

New member
איך להתחיל איתה...

או בכלל עם בנות
אני אתאר את המצב
אנחנו לא מדברות, חות מאולי פה ושם שלום, ומה קורה... יש בנינו מידיי פעם את המבטים. ואני מתה לגשת עליה, אבל אין שמץ מה לעשות ואיך
ואני גם לא יודעת על בטח עם היא דו, שזה יותר קשה.. פדיחה ללכת לשאול אותה בפתאומיות "את נמשכת לבנות
" ודומה לזה מה לומר לה בפעם הראשונה
באיזה גישה לבוא

sarah

New member
../images/Emo2.gif סיוט סיוט סיוט ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

כן, כן זה בלתי אפשרי ניחומיי...
*מצטערת* *שיעול* אני חושבת שכדאי לך לבוא בגישה של כל בן אדם שמנסה לספח עוד אנשים לרשימת החברות שלו, לדבר איתה, להכיר אותה כמו כל בן אדם רגיל ולהעלות את נושא המיניות של האדם (לדוגמא:הומואים
) מדיי פעם כך שאם היא מעוניינת או סתם היא באמת בי אז תוכלי לדעת.
בהצלחה לך מאוד
באעבה, שרה

כן שרה את למדת זאת על בשרך../images/Emo8.gif

די כבר!! די כבר עם כל הבנות המפחידות האלה שמציקות לנו! אה, שרה?
אממ אני לאחרונה מוצאת את עצמי לא מאושרת..
ואני רוצה לעשות שינוי תדמית!
כלומר, רק במראה החיצוני ובהתנהגות.. לא יותר מזה... ושאני עדיין אשאר אני..
אז.. למישהו בא להתעלל בי? זה הזמן! עזרו לי

sarah

New member
מה? לא הבנתי את הכוונה הנסתרת

שבדבריך
טוב, שינוי תדמית? אממ... שנעבוד על זה אצל לירון? אני אוכל לנסות לגרום לך לדחוס את עצמך ל... בגדים של לירון. מווהאהאההאהאהאהאהאעאהא!!! דבר שאין איש היכול לדחוס את עצמו לתוכם ולהישאר חי, עוד לחלופין עם בגד תקין *חיוך זדוני* פרט ללירון כמובן.[ באעבה, שרה

the beast 15

New member
טוב, אז ככה...

לפי דעתי את צריכה לפנות אליה שהיא לבד ולשאול אותה פשוט מאוד ולא לעשות כאילו זה ביג דיל. אבל חשוב מאוד שתדעי שיש סיכוי גדול שליפני שהיא תענה לך היא תשאל אותך אם את בי או לסבית ואם את רוצה שהיא תבטח בך לא תפחד לספר לך על נטיותיה אז כדי שתעני בחיוב אבל זה מאוד תלוי באיך שהיא מתנהגת זאת אומרת שאם היא צוחקת ולא רצינית ולא נראת כאילו שהיא כן לסבית/בי אז אל תעני לה בשלילה אבל אם היא רגועה אולי נראת קצת לחוצה אז תעני בחיוב בהצלחה!!!

שׁזִיף

New member
זהו ש...

נראה לי שהיא כן יודעת על הנטיות שלי. כי חברה שלי ואני נכנסו פעם אחת לשירותים והחלפנו בגדים לספורט והיא הייתה שם. וחברה שלי לא שמה לב שהיא שם ושאלה מתי אנחנו הולכות למינרווה, ואז התחילו השאלות מה זה ואיך פה ושם... וחברה שלי התחילו לענות לה מה זה מינרווה. כך שנראה לי שהיא אולי חושדת בכך. אני אקח אומץ יום אחד כשהראה אותה לבד. תודה לך

למעלה