איך להתחיל במצב כזה?

top12345

New member
איך להתחיל במצב כזה?

הוספתי השבוע לפייסבוק מישהו מהלימודים ומפה לשם מצאתי מישהי ברשימה שלו שמצאה חן בעיניי
היא לומדת באותו מקום שאני לומד אבל בכלל תחומים אחרים שאין לי מישהו משותף שאני יכול להגיע דרכו אליה
אני יודע שאנשים נוהגים לעשות את זה היום אבל לפנות דרך הפייסבוק לא כ"כ נראה לי...
וגם אם כן, מה לרשום? "מצאת חן בעיניי והייתי שמח להכיר יותר?" זה נראה לי מהיר וישיר מדי בשביל מישהי שאפילו לא פגשתי במציאות.
עצות יתקבלו בשמחה וברכה:)

עצה מבעל נסיון ?

זה בדיוק מה שקרה לי, הבנתי שהיא מוצאת חן בעיני והייתי באותה דיעה שלך שהפייסבוק לא נראה לי. אבל כמוך זה התחיל ממישהי משותפת מהלימודים. אז זה כבר בן אדם אחר שמכיר אותך בחיים האמיתיים.
&nbsp
פשוט שאלתי מי הבחורה, ואם היא בזוגיות ובראש שלי זה היה מתמטיקה פשוטה:
אם היא הצליחה למצוא חן בעיני מספיק בשביל לעשות צעדים בעולם האמיתי זה באמת המינימום שצריך בצד השני שאמצא חן בעיניה דרך הפייסבוק כדי לתת אישור לחברה המשותפת.
&nbsp
אז אחרי שקיבלתי את התשובות שאלתי את החברה המשותפת מה היא חושבת (אתה קודם עובר אישור דרך הבן אדם המשותף ודי תלוי באיך הוא "מוכר" אותך לה למען האמת), והאם אפשר לשאול את הבחורה המקסימה לרשות להוסיף אותה ולהתחיל להכיר. למזלי אחרי כל הבירורים במציאות התברר שיש לנו עוד חברים משותפים וכולם חברים טובים ואיכותיים שרק חייכו כשהזכירו אותה, וחלקם אמרו שאנחנו מאוד דומים.
&nbsp
גם היא הסכימה ולאחר קצת דיבורים נפגשנו ללילה לבן של שיחה קולחת שלא רצינו להפסיק, ונהינו זוג לאחר עוד כמה פגישות ארוכות שכאלו. כיום לאחר כמה שנים פרודים ובית המשפט פסק לי בעלות בלעדית על כמה חשבונות פייסבוק קטנים שנולדו לנו עם השנים..
אז היי! הכי חשוב להזהר עם הפייסבוק ולהשתמש באנטי וירוס טוב.

שלום

אולי תציג את עצמך, תספר על מה שאתה לומד וכולי, ותכתוב בנחמדות שתשמח אם היא תספר לך על עצמה, על מה שהיא עושה ולומדת וכולי.
&nbsp

אולי לשאול את אותו חבר ללימודים לגביה?

שהוא ינסה לחבר ביניכם...
ואם לא- לשלוח הודעה של "היי, את ברשימת החברים של X, שאני מכיר מהלימודים ב-Y. את נראית לי נחמדה ואשמח לשוחח איתך".
משהו קליל ולא אגרסיבי...
&nbsp
בהצלחה

sweetdreams

New member
צר לי, אבל זה בעיקר תלוי בה

יש כאלה שיתחברו יותר לפניות בפייסבוק מאנשים שהם לא מכירים, ויסכימו לזרום לשיחה ולהיכרות. ויש כאלה שזה לא יעשה להם את זה בכלל, ואז זה לא ממש משנה מה תעשה או תגיד, אתה אדם זר ולא תוכל לפנות אליה ככה סתם ולצפות שתענה בחיוב.
&nbsp
אז בגדול הייתי אומרת שתהמר ותפנה אליה בכל זאת (כי מה יש לך להפסיד?), אבל מכיוון ואמרת שגם לך הדרך הזאת לא ממש נראית, אז אולי עדיף להעזר בחבר ושיפנה אליה בשמך לקבלת אישור להתקשר אליה/ לפנות אליה בפייסבוק. ככה לא תנחת עליה משומקום, וגם לך יהיה יותר נוח עם זה.

sagivi1

New member
תנסה

כי אם לא תנסה תפסיד.
ותיהיה ישיר זה נראה לי הכי חשוב.

לפעמים מספיק להתחיל שיחה כללית...

לשלוח הודעת היי נורמלית ולפתח שיחה. אם היא מבינה עניין היא יודעת לבד שיש מניעים מאחורי זה.
אתה גם תמיד יכול לברר עליה עם מי שזה לא יהיה שבמשותפים שלכם.

top12345

New member
תודה לכולם על התגובות הצעתי לה

נראה מה היא תגיד,
אפילו שזה בפייסבוק, זה מלחיץ אותי, אני די חדש בכל עולם הדייטינג ורק עכשיו שיצאתי מהבית התחלתי לתפוס קצת אומץ ולהזמין בנות...

למעלה