איך להתחיל ולהישאר בחיים?

טאצי

New member
איך להתחיל ולהישאר בחיים?

נכנסתי אתמול לבנק והפקיד שישב שם היה פשוט....... אני כמעט בטוח שהוא הומו (גיידר?), החלטתי שאני בודק את זה. התחלנו לדבר. הוא חביב. אבל אני פחדן מושבע... בקיצור, כנראה שאני אתחיל לבקר יותר בבנק אבל...עצות?

לירוי25

New member
אם הוא בקטע תוכל לקלוט

את זה לפי המבט בעיניים שלו שאתה מגיע. תנסה גם למצוא סיבות קצת יותר משמעותיות לבקר בבנק, בירורים על כל מיני עסקאות מענינות, בעיות שוטפות ותראה לאן השיחה זורמת. אל תשכח שיכול להיות שהוא הומו אבל פשוט לא מעונין בך..שזה גם אפשרות שחשוב לקחת בחשבון.

אלי פלס

New member
כמובן ש...(וגם סביר)

ברור שיכול להיות שהוא לא מעוניין בי אבל אז זה יכול להביך פחות מאשר אם הוא בכלל לא הומו. בכל מקרה, אני לא יודע אפילו איך לעשות את זה... לא יודע מה להגיד. רציתי להחמיא לו על המראה החיצוני אבל הוא החמיא לי ובלעתי את הלשון.

MARMELAD

New member
צרור עצות לחגים

אני הייתי ממליץ לך פשוט להגיע לבנק עם חולצת בטן ורודה, הזמן הורוד ביד, ולשוחח בטלפון עם חבר טוב תוך כדי זריקת המילים "אוחצ´ה" "זין" "סטרייט" "אחותי" יחד עם לעיסת מסטיק ועפעוף היסטרי. אם הוא לא יבין אז זו כבר בעיה. מצד שני, אולי זה לא בדיוק הרושם שאתה רוצה לשלוח
אז הנה מאמר קטן מימי פורום גאווה העליזים. קח בחשבון שהוא נכתב בהומור - אבל בכ"ז יש בו כמה תובנות נכונות.

השיטה האגרסיבית

יש לי חבר שלימד אותי אותה. לי אישית אין אומץ. הוא פשוט משתמש בה תמיד (אבל הוא סטרייט, אז בטח שיותר קל לו). אבל בוא נניח שהוא היה במקומך והפקיד היה פקידה. למה לא, בוא נניח. אז הוא היה בא אליה ואומר לה בטון מאוד סמכותי "נו? אני תמיד אצטרך לראות אותך כאן? מתי אני אוכל לראות אותך באיזה בית קפה (והערות היתיר:ולזיין אותך אחר כך?)". ותאמין או לא, זה עבד לו תמיד. והוא לא מאוד שווה. הוא מ-ד-ה-י-ם. סתם סתם סתם. הוא ´פסדר. אבל לענייננו, הוא תמיד טוען שאם זה לא יעבוד, אז מה אכפת לו? הוא יוכל להגיד "זה כי הייתי אגרסיבי" אור סאמפינג. תחליט טוב טוב אם הוא בקטע, ואולי תנסה את זה. מי יודע. אם זה יעבוד, נעשה מהחבר הזה שלי את גבר השבוע. יתיר בן יתיר שהולך מחר לגונן בגופו על הש.ג. של הבסיס (הייתי מוכר אותו ואת תכולתו 7 פעמים לסורים בשביל חתול קטן וג´ינג´י)

MARMELAD

New member
זה לא חוכמה...

לסטרייטים הרבה יותר קל. תראה, אני בעבודה כל הזמן רואה גברים. והרבה מהם חתיכים (או שזה בגלל שאני עובד לילות ואני לבד..
). ובכל זאת אני בד"כ לא אתחיל איתם, פשוט כי זה "לא במקום". אני לא יודע מי הבחור שעומד מולי - אני לא מנסה. אז מה אני עושה? סתם, מפטפט איתם. על כל מיני שטויות. מזג האוויר. מאיפה הם באים. אם חסר להם אוויר בגלגלים. ורק אחרי שאני רואה שהתדלוק נגמר כבר מזמן ובכ"ז הם נשארים בתחנת הדלק וממשיכים לפטפט.. אז אני יכול להרשות לעצמי להתחיל איתם.

כן, אבל אתה מפספס נקודה.

מדובר פה בפקיד ספציפי. מדובר בבחורה ספציפית. מדובר באנשים שהוא טיפה מתצפת עליהם קודם (מעבר לתיצפות של חמש דקות). ומבלי להעליב חס וחסה, מה שיכול לצאת מתצפות כזה של 3 שניות ופיתוח האגרסיביות באמצע הלילה בתחנת הדלק, זה מקסימום תדלוק הדדי והמבין יניב. חוצמזה קניתי כרטיס קול חדש ואני מאושר.

DJNYC

New member
אם תתמיד להסתכל... ../images/Emo58.gif

בהכי גאים שיש.. תראה פרק שבו בריאן מתחיל עם פקיד בבנק.. אולי זה יתן לך השראה ..

למעלה