איך להתחיל לצייר דמויות?

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
איך להתחיל לצייר דמויות?

ממה אני מתחיל לצייר דמויות אני רואה קומיקסים שיש לפחות 4 ציורים או תרשימים ואז את הדמות הסופית איך אני מגיע לזה??

HackMachine

New member
תראה

אני אישית לא אוהב להתקע בדמות אחת.. הייתי עושה את זה פעם עד שהבנתי שזה עוצר את ההתפתחות שלי בקומיקס.. אני כל פעם מצייר את מה שיש לי בדמיון לפי המצב רוח שלי. אבל אני ינסה לעזור לך, לפי הדעות האישיות שלי. 1) דבר ראשון שצריך לזכור, המראה של הדמות מעיד על האישיות שלה. דמות שנראית רעה תהיה רעה (וההיפך). זה כמובן כולל אביזרים מסויימים, סגנון ביגוד, סגנון דיבור וכד´. 2) כמה שיותר סקיצות זה דבר חשוב. אף פעם זה לא יצא טוב בפעם הראשונה. אם אתה חושב שזה נראה טוב, תנסה שוב. אתה תראה ששכחת פה ושם פרטים שיראו לך פתאום חשובים. 3) אף פעם אל תתקע על המראה הנוכחי של הדמות. דמות יכולה להשתנות כמו כל אדם רגיל. לבוש, מצבי רוח וכד´ יכולים להשתנות מקומיקס לקומיקס.. מציור לציור.. זה נותן לדמות הרבה יותר אמינות והיא לא תתחיל לשעמם. 4) תצייר את הדמות בסקיצות כמו שהיא אמורה להופיע בקומיקס. אם היא דמות גמישה כמו נינג´ה או משהו דומה - תצייר אותה עושה משהו בהתאם. אם זאת דמות אדישה יותר כמו איזה אלף או מכשף - לצייר בהתאם. רק לא ליצור מצב שרואים איזו אישה שמנה שעושה שמיניות באוויר אחרת זה לא יראה אמין
5) תראה את הדמות לאנשים. לפעמים עין נוספת רואה דברים שאתה לא תצליח לראות.. לתת הערות שלא חשבת עליהם.. תשים את מה שיוצא לך פה! אני רוצה לראות!

HackMachine

New member
עוד משהו

לא להעתיק כל פעם את הציור הקודם שציירת.. עדיף לצייר משהו חדש. ככה תלמד כמה שיותר על הדמות שלך.

shiran lee

New member
אני אישית לא אוהבת לצייר כמה סקיצות

כשמופיעה לי דמות בראש אני מציירת אותה ואם זה לא יוצא לי אז אני עוזבת את זה וממשיכה ביום אחר שיש לי השראה חדשה. עוד דרך היא לעשות שילוב של כמה דמויות מפורסמות או לא מפורסמות שאתה אוהב. או שמתאימות לאופי של הדמות שאתה רוצה ליצור. לי לפעמים קורה שאני בכלל לא חושבת על דמות מסוימת עם אופי מיוחד ואני סתם מציירת דמות ואז אני ממציאה לה אופי וחיים שלמים.

למעלה