איך להתמודד עם.....

מכשפה

New member
איך להתמודד עם.....

שלום.הגרוש שלי ביקש ממני לאשר לו ולילדינו המשותפים(שנמצאים בחזקתו) לנסוע איתו מהקיץ לארבעה חודשים לאה``ב. הוא נוסע לצורך השתלמות בעבודה. הוא פנה אלי ואני הסכמתי בעלפה, מכיוון שהוא שיתף את הילדים ואני לא רציתי לאכזב אותם. אבל בתוכי התפתח מאבק פנימי, קונפליקט, והרגשתי איך אני צוללת לדיכאון ולחרדות מהנסיעה . זה קשור לעובדה שיש לאב אשה חדשה שלא מפרגנת לי את הקשר עם ילדי,לא מכבדת אותי, ולא מדברת אתי. היא מתייחסת רע לילדה שלי,שנמצאת בגיל ההתבגרות, ורוצה לנסוע. אני לא אוהבת את היחס של הבת שלי לבן שלי, וכשהם מתרחקים ממני אני מרגישה שאני מאבדת שליטה. הבת 13וחצי הבן 10וחצי. מה עלי לעשות, איך להתמודד, איזה מסר להעביר להם, ואיך להקל על עצמי באופן נפשי?

נראה לי שהילדים כל כך רוצים לנסוע

שלא תצליחי למנוע מהם. אלא אם כן תדברי איתם ותבררי בדיוק מה הם רוצים. אולי הם יכולים לנסוע רק לחלק מהתקופה? נגיד לחודש? ולחזור לבד (עם דיילת כמובן)

ania

New member
איך אפשר?

להיפרד מהילדים לתקופה כל כך ארוכה? אני לא מסוגלתהיתי מדברת איתם

מכשפה

New member
לא חשבתי על האפשרות הזאת

למרות שהבת שלי אמרה לי שאם יהיה לה רע היא תחזור לארץ. אני אדבר איתם. בכל מקרה תודה על התשובה, ואולי כשיסעו אני אכנס לפורום כדי לקבל עידוד ותמיכה, מה דעתך?אולי בסוף זה יהיה כיף?

גרא.

New member
תני להם לנסוע,להתמודד בעצמם עם..

מכשפה,תני להם לנסוע,כמובן רק באם הם רוצים בכך.מעבר להזדמנות לשפר את האנגלית,הם בסופו של דבר יהיו חייבים להתמודד עם עובדות החיים החדשות, ההולכות ונוצרות,מתפתחות ומתחדשות,כמו החברה החדשה של האקס שלך,שאינך מרוצה מיחסה כלפייך,וכלפי בתך.בכל מקרה ציינת שילדייך נמצאים בחזקת אביהם,והוא נוסע רק ל-4 חודשים לצורך השתלמות בעבודה.חשוב יהי לשמור עימם על קשר,וכן להבטיח להם שאם ירצו לחזור,לפני תום התקופה,זה יתאפשר להם.

למעלה