איך להתקין מחדש את win me?

bd751143

New member
איך להתקין מחדש את win me?

יש במחשב win me והוא עושה לי בעיות ניסיתי להתקין win 98 אבל יש לי הודעה שאני צריך להסיר את הwin ורק אחרי זה אני יכול להתקין את win 98 אז מה אני צריך לעשות?

alona..

New member
שאלה

אם ה- win me עושה לך בעיות אז למה להתקין מחדש את win98 ? כלומר.. הבעיה כמו שאמרת היא ב- me ולא ב-98 . אם זה ככה אז בעיקרון אתה יכול להכנס ללוח הבקרה--> הוספת/הסרת תוכניות--> להשחיר את win me להסיר אותו ואח``כ להתקין אותו מחדש. זה אמור לעזור, אני חושבת. א-ב-ל לדעתי האישית בלבד (והיא לא משהו כשמדובר במחשבים) win me לא להיט בכלל.. זו תוכנית שגורמת להרבה בעיות, היא אמורה להאיץ ומאטה את המערכת וכו` אבל.. אולי בכל זאת כדאי שתחכה גם לתגובה אחרת כי אני לא מהמבינות.. any way יום נפלא. אלונה.

eux

New member
באמת קצת מאיטה אבל...

לפחות גירסת WINDOWS ME ENABLED עובדת יציב למדי. אמנם קצת יותר לאט מ 98 SE אבל לא נורא. לעומת זאת מאפשרת התאוששות יפה ממצבי ``ריסוק``. אני ממליץ בחום לנסות ולצאת מהתקלה באמצעות מנגנון זה. לגבי התקנה מחדש - תמיד כדאי לנסות ולהתקין בלי למחוק וזאת מכמה וכמה סיבות ובינהן - החומר כמו מסמכי וורד או אקסל נשמר, כתובות של outlook נשמרות ובכלל, אפשר תמיד לחזור אחורה. ביצוע Format לדיסק ממילא לא מתקן דבר (הפורמט מימלא לא נוגע בדיסק גופו אלא סתם מאפס את כל הכתובות). נכון שצריך להתקין מחדש את כל התוכנות אבל ביננו, אחרי התקנת ה-Windows מה זה להתקין עוד כמה מאות מגה...

alona..

New member
מסכימה

מסכימה

כמעט עם כל מילה. בקשר ל- win me אז כבר יש לי אותו, מותקן.. די מזמן למען האמת, ואם הייתה לי סבלנות הייתי מסירה אותו, רק שהמחשב שלי מגיב באופן קצת לא צפוי ונכנס לפאניקות קלות, אין לדעת מה יקרה אם אסיר את win me וממש לא מתכוונת לקחת סיכון ולהשאר בלי מחשב בימים הקרובים. (אולי אחרי המבחנים). זה נכון ש- win me מגיב יפה במצבי ``ריסוק`` אבל המעניין הוא שלא הגעתי למצבים שכאלו לפני שהתקנתי את אותו :) בכל אופן לגבי התקנה מחדש אני איתך- רצוי אם ניתן להתקין בלי למחוק. אבל.. אם שידרגת את המערכת ל- win me גם אם תסיר אותו זה לא ימחוק תוכנות או מסמכים.. והמטרה הסופית הייתה להתקין אותו מחדש, לפחות לגבי זה שהציג מלכתחילה את הבעיה. כשחושבים על זה... איך זה שמישהו הציג בעיה ובסוף יוצא שאנחנו מתדיינים על הבעיות שלי? ממ.. ;-) תודה בכל אופן, ויום מופלא :cool: אלונה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז ככה-

האם ההתקנה של win me היא שידרוג מ- win 98 או שזאת ההתקנה הראשונה שלך במחשב? 1. אם זה שידרוג יש ביכולתך לשחזר את מערכת ההפעלה הקודמת שלך באמת ע``י כניסה להוספה/הסרה בלוח הבקרה. זאת בתנאי אחד- שבמהלך ההתקנה של win me נשאלת - האם לשמור את ההגדרות הישנות שלך- אם ענית אז על שאלה זאת ב-כן, אז אתה יכול לעשות את כל מה שאמרנו, אם לא שמרת על ההגדרות הישנות, אז תסתכל בסעיף 2 - זה יענה לך על השאלה. 2. אם זה לא שידרוג עקרונית אתה אמור למחוק את כל הדיסק הקשיח שבו יושבת מערכת ההפעלה ולהתקין מחדש, יש כאלה שאומרים שמספיק למחוק את הסיפריה שבה יושבת ההתקנה של ה-windows ברב המחשבים זה: c:\windows רק בעיה אחת שזה דיי יהרוס את כל שאר ההתקנות שבוצעו לך במחשב. אז ככה שזה לא ישנה הרבה. 3. בלי כל קשר- איזה בעיות יש לך ב-windows? יש לי את זה על 2 מחשבים בבית וזה ממש לא עשה לאף אחד מהם בעיות, (אחד מהם זה פנטיום 1) אני מקווה שעזרתי...

למעלה