איך להתקין תוכנה על דיסק במחשב נייד שאין בו כונן לדיסקים?

איך להתקין תוכנה על דיסק במחשב נייד שאין בו כונן לדיסקים?

אני צריך להתקין תוכנה במחשב הנייד שלי והתוכנה נמצאת על דיסק הבעיה היא שבמחשב הנייד שלי אין כונן לדיסקים מכיוון שאף פעם לא הייתי צריך במחשב הנייד כונן דיסקים וחוץ מהמקרה הזה אני גם לא יצטרך בעתיד כונן דיסקים במחשב הנייד שלי יש לי גם מחשב נייח ובמחשב הנייח שלי יש כונן דיסקים אבל אני צריך להתקין את התוכנה שבדיסק על המחשב הנייד שלי שבו אין כונן דיסקים איך אני יכול להיעזר בכונן דיסקים שיש לי במחשב הנייח כדי להתקין את התוכנה שנמצאת בדיסק על המחשב הנייד שלי? אני גר באזור מרכז הארץ, איזה פתרונות אתם מכירים כדי להתקין את התוכנה שעל הדיסק על המחשב הנייד שלי שאין לו כונן דיסקים?

NLO

New member
תעתיק את תוכן התקליטור לדיסק און קי ומשם לנייד

זאת תוכנה מוגנת

אני יכול לנסות אבל אני חושב שזה לא יעבוד כי התוכנה שבדיסק היא תוכנה מוגנת כלומר אני קניתי את התוכנה הזאת כך שהתוכנה הזאת היא מקורית והיא מגיעה מהחברה שפיתחה את התוכנה לכן אני חושב שבתוכנה שקניתי יש הגנות מסוימות שלא מאפשרות לי להעתיק אותה מהדיסק לדיסק און קי ואחרי זה להתקין את התוכנה מהדיסק און קי למחשב הנייד

NLO

New member
שווה לנסות, לרוב יעבוד.

אבל אם במקרה לא יעבוד אז השלב הבא זה ליצור אימאג' של הדיסק ולהעלות אותו ככונן וירטואלי מהמחשב הנייד חפש בגוגל: create iso from cd

blzvi

Active member
תוכנה לרוב לא מכילה בגוף התוכנה את קוד האקטיבציה

אז באותה מידה תוכל גם להוריד אותה באינטרנט

סנגיב

New member
אם 2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת מגדירים שיתוף

לכונן הדיוידי ואז הוא זמין לכל המחשבים ברשת.

איך מגדירים שיתוף לכונן דיוידי עבור כל המחשבים ברשת?

כן, שתי המחשבים מחוברים לאותה הרשת איך אני מגדיר שיתוף לכונן הדיוידי כך שהכונן יהיה זמין לכל המחשבים ברשת?

סנגיב

New member
בדיוק כמו שיתוף של כונן קשיח. קליק ימני כל הכונן

מאפיינים ואז בלשונית שיתוף.

למעלה