איך להתקין NetBeans ב- windows Phone 8‏?

מיכל202

New member
איך להתקין NetBeans ב- windows Phone 8‏?

קניתי מכשיר נוקיה Lumia 820 שיש לו windows Phone 8‏. אני רוצה להתקין עליו NetBeans. כולם אומרים לי שאי אפשר אבל זו הסיבה שמלכתחילה קניתי מכשיר עם ווינדוס.

אני רוצה לנסות פשוט להוריד את קובץ ההתקנה למכשיר ולהתקין אותו במכשיר. אבל יש עם זה המון בעיות:
1. כשאני מחברת את המכשיר למחשב, אז המחשב מחפש תוכנת מנהל התקן. אין לי כזאת, אין לי דיסק, אין לי כלום. צילמתי 2 צילומי מסך של ההודעות שהמחשב נותן לי:
http://srv1.jpg.co.il/6/51955fb346ba0.jpg
http://srv1.jpg.co.il/8/51955fb34993f.jpg

2. כשהמכשיר מחובר למחשב כל מה שאני רואה זה את המקום בו הוא שומר קבצים (תמונות, מוזיקה וכו'). כשאני מנסה להתקין שם המחשב אומר שהתיקיה לא קיימת. חשבתי שאם אוכל לראות את המקום בו מותקנות כל התוכנות, היישומים והאפליקציות אז אוכל להתקין שם, אבל אני לא יודעת איפה זה. כמו כן חשבתי שאם יהיה לי את המנהל התקנים שהוא מבקש אולי זה גם יעזור

האם יש איזושהי אפליקציה בשביל זה?

אם יש למישהו עיצה אני אשמח

BravoMan

Active member
ראשית, שימי לב שהתשובות המפרטות ביותר

נמצאות בפורום שפות תכנות, שהוא הפורום הרלוונטי ביותר לשאלה שלך, שנשמעת בערך כך "קניתי מכונית ושמה Apollo במיוחד כי אני רוצה לטוס לירח".

שנית, זה לא יפה להפגיז כל פורום באותה הודעה, במיוחד פורומים לא רלוונטיים כמו פורום למוצרים של Apple.

ושלישית, אם כבר בוחרים לפרסם בכמה מקומות מחמת ספק, מן הראוי לציין שיש העתקים להודעה כדי לחסוך למשתמשים אחרים תשובות כפולות.

וסתם מתוך סקרנות, אם מותר לי לשאול:
א) למה לא האמת כשאמרו לך שזה בלטי אפשרי?
ב) למה לא ביררת את הנושא לעומק לפני רכישת טלפון יקר?

מיכל202

New member
אוקי ראשית כל אני מתנצלת

הייתי אמורה לכתוב שקיימת שאלה זהה בפורום נוסף.
אני "הפגזתי" את השאלה (בשלושה פורומים אם כבר אנחנו גלויים) באותו רגע, כך שזה לא שלא האמנתי כי עוד טרם היו תשובות. הייתי מאוד לחוצה על השאלה ולכן זרקתי אותה בהרבה מקומות.
בנוסף לא הייתי בטוחה ששפת תכנות זה הפורום כי הרי מדובר במכשיר סלולרי. ונכון זה פורום של אפל אבל לא היה פורום של לומיה.

ולשאלתך השנייה, ביררתי את הנושא. אכן החבר'ה בקורס שלי אמרו שאי אפשר אבל אז היה מישהו אחר שאמר שאפשר והלב מאמין למי שהוא רוצה להאמין

AYELET1

New member
גם בנוגע לשאלות אודות תכנות למוביילס

תמצאי כנראה (כפי שכתב בראוומן) יותר תשובות בפורומי תכנות.
פורום אייפון, אנדרואיד וסמרטפון הינם באופן כללי פורומים למשתמשים ולא לתוכניתנים.
בהצלחה!

למעלה