איך להתקרב?..

1992hk

New member
איך להתקרב?..

פעם ראשונה שלי בפורום הזה, ולכן קצת רקע על הנושא: אני בת 15 עוד מעט, יש לי אח שגדול ממני ב4 וחצי שנים. הורי התגרשו כשהייתי בת 6. שנים בודדות לאחר מכן אבא שלי הכיר מישהי, הכל התפתח לאט- קודם הכרות, חברות ארוכה, יותר מאוחר היא עברה לגור איתו ואז חתונה. לפני שנה נולד להם ילד מקסים. ועכשיו לעניין. אני ואשתו של אבא לא קרובות כל כך ואף פעם לא ממש היינו. כן, יש את הרגעים האלה של ה"ביחד" אבל הם מעטים. היא די ביישנית באופי שלה וכך גם אני, יכול להיות שזה מה שמקשה.. החוסר קרבה הזאת מתבטאת, למשל, שאנחנו לא מדברות בכלל בטלפון, אפילו אם אבא שלי נוסע לחו"ל לפעמים (עבודה), אנחנו לא יוצרות שם קשר. כשאני באה אליהם הביתה אני לא נותנת לה חיבוק או משהו, לא שיש לי בעיה עם זה- פשוט כבר התרגלנו שלא. בכל אופן, איך לדעתכם אני יכולה להתקרב אליה? אני חושבת שהיא אישה מקסימה וזה יכול מאוד לשפר לי את ההרגשה כשאני באה אליהם. אני לא רוצה לעשות את זה בבת אחת, כי כמו שאומרים- מה שנבנה מהר נהרס מהר. אשמח לשמוע את עצתכם :)

דברי איתה ישיר..

"____, רציתי לומר לך, שאני רוצה להכיר אותך יותר.." בלה בלה בלה
. דמייני שהיא בחור שאת צריכה לגשת אליו, רק שלה יש ציצים
. והיי - להעיז, זה הכלל שלי בחיים
. בהצלחה, טל

1992hk

New member
חח ../images/Emo6.gif

שמע, זה רעיון נחמד, אבל זה נראה לי מאוחר מדי להגיד משפט כזה אחרי 7 שנות הכרות.. אבל זאת בהחלט אופציה :) עוד הצעות? :)

היי,

את ממש חמודה וכנראה שגם היא! איזו אידאליות מנסה להתקרב לאשתו של אבא שלך כל הכבוד! תראי, לאט לאט, אולי דרך הילד שיש לה תתקרבו, תהיה לה/לך יומולדת אז תחבקי אותה (למה לא...), בסבלנות, נגיד היא במטבח אז תעזרי לה, תראי אכפתיות ועניין (לא יודעת אם את לא מראה עכשיו אבל תנסי יותר), לכי על זה אם שתיכן ביישניות מישהי צריכה לתפוס יוזמה...

או נגיד

בואי תספרי לה משהו, לא 'אני לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי!', לא צריך להיות בומבסטית, אבל משהו קטן, קבלתי נכשל/קבלתי מאה, קניתי חולצה/ספר, התייעצות קטנה- ללבוש למסיבה ורוד או שחור, לא יודעת על איזה תחומים מתאים שתדברו אבל תנווטי את זה לאן שבא לך וזה יהיה... לאט לאט זה יהיה... אבא שלך יסע אז תצלצלי אליה, לשאול אם צריך משהו, תמצאי דרכים. אנשים אוהבים שצריך אותם, לכן אני חושבת שהרעיון להתייעץ איתה על משהו הוא הכי טוב שנתתי לך עד עכשיו. בהצלחה ושוב זה פשוט מדהים העסק הזה... :) מעורר קנאה

1992hk

New member
D:

תודה רבה לך, רעיונות נהדרים :) ואגב, את נשמעת הרבה יותר חמודה ממני
אני אנסה את הדברים שהצעת ואחזור עם דיווח

הדסו^ש

New member
לאט לאט, כמובן

כשאת מדברת עם אביך בטלפון, תשאלי גם לשלומה ותבקשי למסור לה דרישת שלום. כמו שסתם גולשת כתבה, את יכולה לשתף אותה בכל מיני דברים קטנים ולשאול אותה על עצמה - איך בעבודה, איך עם הילדים וכו'. מה שכן, תעשי את זה בעדינות כדי שזה לא ייראה מוזר. בן כמה אחיך הקטן? ואיך הקשר שלך איתו? את יכולה לספר לה נניח על מקום שאת מכירה שמתאים לילדים כמו פארק שעשועים, ג'ימבורי או דברים בסיגנון - ולהציע שאת והיא תיקחו לשם את אחיך ביחד. וחוץ מכל אלה - אם את קרובה לאבא שלך ומרגישה עם זה נוח - את יכולה גם לשתף אותו ולשאול איך לדעתו את יכולה להתקרב אליה. אני בטוחה שהוא ישמח, ואולי גם יעלה כמה רעיונות מוצלחים שיתרמו לעניין. בהצלחה!

1992hk

New member
הממ..

חלק מהדברים האלה לא כל כך רלוונטים במקרה הספציפי שלי. כי היא לא עובדת, למשל, וגם הם גרים בעיר אחרת ואני בעצמי לא מכירה שם מקומות. וגם לדבר עם אבא שלי זה לא יתאים, כי הוא לא טוב בדברים האלה חח בכל מקרה, אח שלי בן שנה ואני בקשר טוב איתו, הוא ילד מקסים :) אבל תודה רבה על התגובה

jan777

New member
ישירות,זה שם המשחק.

וברוכה הבאה... ועוד משהו כ"כ שמחתי לשמוע על סיפור כזה כי בד"כ במצב שלכן אתן לא רוצות להתקרב האחת לשנייה,אתן מיוחדות ומגיע לכן כל הכבוד על זה. מה שנותר לי לאחל זה רק ב-ה-צ-ל-ח-ה בברכה, ז'אן.

1992hk

New member
תודה :)

ואני לא חושבת שיש סיבה למה לא להתקרב, זה רק יגרום להרגשה טובה יותר :)

jan777

New member
כל הכבוד!

אמרתי לך כבר שאת מיוחדת... את והיא צריכות להיות אציליות במיוחד כדי להתקרב,כמו שאת בטח יודעת סיפורים לא חסר...

moonie1

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

אני כבר בשלב של הקשר המצוין עם אישתו של אבי
, זה בא למען האמת יותר מיוזמתה אז אני יכולה להגיד לך שזה באמת מתחיל מדברים קטנים. טיולים משותפים, אני גם נותנת לה שיעורי גיטרה פה ושם- אפילו לקלף ביחד סלט. כל דבר שיגרום לכן פשוט לדבר שיחת חולין אחת עם השניה, יקרב הרבה יותר ממה שתצפי . אז בהצלחה לך

1992hk

New member
תודה לשתיכן :)

אני בהחלט אנסה את כל מה שכולם הציעו לי, ושוב- תודה

קורה לי אותו הדבר!

ההורים שלי גרושים משהייתי בת 2 ועכשיו אני 14 12 שנה הם גרושים... ואבא לי נשוי יותר משנתיים ואני דיי קרובה לאישתו למרות שאני לא ממש אוהבת אותה! חחחח...

למעלה