אין לי מועד...
אין לי מועד למיבחן וזה כי אני לא מתכוון להילחץ, התחלתי ללמוד לפני כמה ימים, אני רק מארגן לי הכל בינתיים, מנסה לקלוט כל מיני טיפים ועיצות שימושיות לאיך להתמודד עם כל הלחץ והמידע העצום הזה... בינתיים הגעתי לכמה מסקנות, אני לא כל כך בטוח בהם אבל הינה הם (למי שמעוניין) בנוגע לאנגלית הכי טוב בינתיים להתחיל עם ספר, זה עוזר ליזכור את המילים, משפר את מהירות הקריאה וגם הרבה יותר מעניין בנוגע למילים אז להתחיל מהיום הראשון, להשתמש באסוציאציות ולקרוא בקול (כמו שהמושבניקית יעצה), זה צריך להינטע טוב בראש, לא לרפרף עליהם בנוגע למתמטיקה הדגש צריך להיות בסיס מאוד חזק, זה אומר השקעה על החשבון, זה גוזל המון זמן החישובים או בייחוד הטעויות של החישובים יכולים לשגע אותך חוץ מזה מה שאני עושה זה ליצור לי דפים שבהם אני כותב את הדברים שצריך לזכור ופשוט כל יום, קורא אותם ומתעמק עליהם פעם אחת, זה יכול לעזור מאוד מאוד, עשיתי את זה לפני הבגרות במתמטיקה בשביל הגיאומטריה, לא תאמינו כמה זה יכול לעזור, זה יוצר מצב שאתה מסתכל על תרגיל והמוח שלך ישר משווה את זה לתמונה שבדף ואתה כבר יודע את הפיתרון, אני מקווה שזה יעבוד גם כאן... על כל מקרה, תודה מושבניקית, לעוד מישהו יש כמה עיצות בשבילי?