איך לומדים לקבל ולאהוב את עצמי.. ועוד

Tight Ass

New member
איך לומדים לקבל ולאהוב את עצמי.. ועוד

אני בנאדם שאוהב להעניק .. ולהיות תמיד שמה בשביל אנשים אחרים.. אבל בשביל עצמי זאת העדיפות האחרונה ביותר. אני הולך לפסיכולוגית במשך תקופה כבר ... ואנחנו מגיעים למלא מסקנות... וגם כשיש לי משהו טוב יוצר מצב שאני הורס אותו .. או מחפש מה לא טוב בו.... (זה מתוך שאיפה תמיד לרצות את הצד השני...ואז אני שוכח את עצמי) מכל המסקנות אני לאט לאט מגיע לתובנות ודברים נוספים אבל כשיש נפילה אני מפחד לחזור אחורה כמה שנים... כשהייתי בורח לעולם משלי (בעבר ואני מפחד לחזור לזה שוב, למרות שמדי פעם זה היה עושה לי טוב לקצת זמן, תמיד במחשבה שהכל צריך להיות מושלם ובעיקר שאני אהיה מושלם.... והייתי עושה את זה בלבישת בגדים נשיים) ועכשיו מציעים לי אולי לקנות בגדים בזול בגלל הניקיונות של פסח... ומצד אחד אני כרגע במצב לא הכי טוב.. אני והחברה נפרדנו לפני כשבוע.. אז אני קצת בירידה... ולא יודע מה לעשות כי אם אני אקנה אני שוב בורח מהתמודדות עם הכל.. מצד שני , האם זאת באמת בריחה. איך כל הדברים האלה קשורים לסוד? ואיך לומדים לקבל ולאהוב את עצמי? מעניין אותי לדעת... (כי אני יודע בתור שהם קשורים)

TiFiTiF

New member
אל תחשוב על הנאה כבריחה

אם יש משהו שאתה נהנה לעשות - תעשה אותו. אתה לא צריך לחשוב למה אתה עושה, פשוט תהנה מכל רגע. ולגבי אהבה עצמית, אני מציעה לך לעשות תרגילים. תעמוד מול המראה ותגיד לעצמך כמה אתה אוהב אותך ומה אתה אוהב בך. עכשיו חשוב שתתרכז במה שאתה אוהב ואל תגיד "אני אוהב ש... אבל חבל ש... אבל אני שונא ש...". אפילו תנשק את עצמך! בהתחלה זה ירגיש קצת אדיוטי אבל אל תתייחס לזה :) אני גם אחרי קשר אז אני מבינה את המקום שלחפש מה לא טוב בנו ולמה לא רוצים אותנו. אז במקום זה תעשה לך רשימה מה טוב בך! תאהב את עצמך, תאמין בעצמך ותהנה מחברתך.

Tight Ass

New member
האם יכול להיות...

שהקטע שלבשתי בגדים או אם אלבש.. זה גורם לי אולי לאהוב את עצמי יותר? (אני לא מצליח להבין לפעמים מה לטובתי או שכאילו אין לי דעה ברורה לדברים)

TiFiTiF

New member
אז ככה...

איך זה גורם לך להרגיש? אתה נהנה מזה? לדעתי, אם יש משהו שאתה נהנה ממנו, ולא גורם נזק לאף אחד - זה לא יכול להיות רע...

GMjoy

New member
מסכים../images/Emo45.gif

תעשה את מה שאתה אוהב -תמיד! ברגע שזה עושה לך טוב, ובאמת לא מזיק לאף אחד - תשכח מהאחרים...תהנה!

למעלה