איך לומדים על הקמת חנות וירטואלית?

איך לומדים על הקמת חנות וירטואלית?

אני בודקת את האפשרות של פתיחת חנות וירטואלית ולפי חיפוש באינטרנט, רק התבלבלתי. לדוגמא, ישנם מקורות שמציגים את זה כעניין פשוט שנבנה על אתרים קיימים ומצד שני ישנם מקורות העוסקים בבניית החנות באופן עצמאי. כל זה די זר לי. הייתי רוצה להבין מה האופציות מבחינת התבססות על אתרים קיימים, מה אופציות הפרסום והעלויות הנובעות מכך וכיצד ניתן לנהל את המלאי. למישהו יש המלצה על קורס שמקנה מידע מסודר למי שרוצה להכיר את העולם הזה? ניתן לענות במסר אישי, כדי למנוע פרסום. תודה מראש!

חנות

יש אינספור פלטפורמות לחנות אינטרנטית, לדוגמא e-shop בכתובת http://www.e-shop.co.il/.
הפלטפורמות עולות סכום חודשי ואת מנהלת אותן לבד, כלומר מזרימה פרטי מוצרים עם תמונות. יש צורך לבחור כיצד לקוחות ישלמו לך(אשראי,paypal וכדומה).
יש אפשרות להקים אתר חנות בעצמך או עם בונה אתרים. אז אין עלות חודשית מעבר ל-domain (כתובת אתר- 70ש"ח לשנה) שרכשת ואחסון חודשי שיכול לעלות 6$ לחודש. הזרמת מוצרים כאן קצת יותר מורכבת.
יש אופציה להקים חנות בפייסבוק למשל עם אפליקציית ECWID. עד 10 מוצרים זה בחינם ומעל עולה תשלום חודשי.
מה את רוצה למכור וכמה פריטים יש לך למכירה?

תודה רבה

אני רוצה למכור בגדי ילדים ואולי מוצרים נילווים וצעצועים וספרים. אני צריכה לחשוב על זה. חלק מההחלטה קשורה למידע שאאסוף בנוגע לשיווק של מוצרים שונים וניהול המלאי של סוגי מוצרים שונים. מבחינת כמות, זה תלוי בביקוש.

ofirnofir

New member
תוסף מכירות בניוזלטר

הי, הייתי ממליץ לך לבדוק גם אפשרות של משלוח ניוזלטרים עם תוסף מכירות.
זה שירות שניתן למנויי מערכת דיוור אלקטרוני והוא בתשלום נוסף.
אולם אין כאן את העניים של דומיין + אחסון אתר אז שווה לברר אם זה יצא לך זול יותר (אני לא מבין במחירי בניית אתרים).

בשירות שהצעתי: את נרשמת למערכת (על דיוור משלמים לפי משלוחים בחודש ואם זה עד ל- 2000 מיילים בחודש אז זה חינם)
על תוסף משלמים לפי עסקאות לטרנזילה.

צירפתי לך לינק למטה:

בהצלחה!

נדבי6

New member
בעיקר לומדים מאנשים שיודעים איך לעשות הכול לב

הכול לבד. זה לא פשוט על מנת להגיע לתוצאות הסופיות, אך זה ניתן לעשות זאת והכל לבד כמעט ללא הוצאות. שוב יש פלטפורמות של אתרים שאת יכולה לבנות אתר לבד ...אך זה לא העיקר, האם הפלטפורמה של מי שאת עושה אצלו את האתר מקודם בגוגל? ובכלל איך כותבים באתר שהוא עצמו יקודם בגוגל, מה הדרך לתפוס את הלקוח מי אמר שהוא חייב לקנות ישירות בכרטיס אשראי, אולי נגרום לו להתקשר אלינו ואז נמכור יותר טוב ויותר. יש הרבה נקודות שצריך להבין ולחשוב כשבונים אתר. ולא לחשוב כמו שכולם חושבים כי אז את לא תעמדי מעל כולם..בתחרות צריך לחשוב אחרת ואז הדרך יותר קלה
אשמח ליעץ לך בחינם בזמני הפנוי , ניתן להתקשר אלי דרך צור קשר באתר שלי או בטלפון שמתחבא בו.

barakmeron1

New member
חייבים להגדיר ולתכנן נכון

הי
כדי שהחנות שלך תעבוד כמו שצריך את צריכה להגדיר את מה שאת רוצה בדיוק ולתכנן את כל התהליך.
וזהבדיוק מהשאני עושה, אשמח לעזור לך. צרי איתי קשר ונדבר 0533362719
ברק

למעלה