איך לומדים?

assassin

New member
איך לומדים?

אהלן. אז ככה, אני בן 16 וחצי כמעט, ומאז ומתמיד האמנתי בכוחות על-טבעיים, תקשור עם עולמות אחרים וכל מה שזה כולל. אני לא מכיר הרבה מושגים, ולכן אני לא רוצה להגיד דברים שאינם נכונים. אבל אני רוצה לדעת יותר, ובעיקר ללמוד את כל זה- ריפוי, שימוש בכוחות שונים. ברור לי שזה לוקח זמן והשקעה ויציבות נפשית ועוד. אבל הייתי מעוניין לפחות לנסות. איפה אפשר להתחיל? האם יש מקום ללמוד את זה? (עדיף בירושלים) אני במקום הנכון? תודה רבה. (אל תתיחסו לכינוי)

שלום ושבוע טוב- ברוך הבא לשורותינו

להפנות אותך אשמח אך בירושלים איני מכיטרה לדעתי רצוי שראשית לכל תתחבר לכוחות הריפוי של הרייקי כך גם תוכל להתחיל להתחבר כשהערוץ שלך כבר יהיה פתוח בהצלחה בדרך האור והאהבה

amichai58

New member
בדיוק בשבילך (ולכל מי שמחפש)

בשבוע הקרוב או בשבוע הבא מתחילה קבוצת לימוד של סהג´ה יוגה מדיציה. סהג´ה יוגה זה לא התעמלות, וזה נותן לך כילים למה שאתה מחפש.נדמה לי שיש משהו באנרגיות שכיוון אותך בדיוק לחפש עכשיו. זה גם בחינם או במחיר סימלי (על האמת אי אפשר לקחת כסף, היא לא שייכת לאף אחד) לפרטים תפנה למי שמלמד בירושלים: אורי 053-453076; 03-6709258 או הילה 03-6726087 הם מקימים קבוצה, ופרסמו מודעות למי שרוצה להצטרף, כך שאתה לא צריך להתבייש לפנות אליהם. הם גם יתנו לך יותר פרטים על זה, אם יהיו לך שאלות, וכמובן גם יסבירו בפגישה הראשונה על זה בעריכות. מי שרוצה ללמוד את זה באיזור אחר בארץ, יכול לשאול אותם היכן יש (גם ברמת אביב מתחילה קבוצה חדשה בקרוב) בהצלחה עמיחי

assassin

New member
תודה רבה לשניכם

אני אבדוק את העניין ואנסה להצטרף...

למעלה